Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem is tudom, hol kezdjem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is tudom, hol kezdjem. A feleségem megváltozott. Eddig dolgozni úgy ment, hogy kényelmesen tudja a munkát elvégezni. Mostanában kiöltözik, szeme kihúzva, parfümözve. Benne van, hogy félrelép?

Figyelt kérdés
Eddig sietett haza akár munkaidő vége előtt is, most elmentem elé, de nem jöhet el 10 percel előbb, mert lehet , hogy befut a főnöke. A közösen használt laptop előzményei rendszeresen törölve, ha használom. Telefonszámot akartam keresni a telefonjában, erre felkapta a vizet, hogy miért nyúlok a telefonjához. Ez lehet csak Nekem, de furcsa. Nem ilyen volt. Rohadt szar érzés. Kutakodni meg gerinctelen. Mi a francot tegyen ilyenkor az ember?
2017. jún. 7. 12:34
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
54%
Az rendben van hogy kiakarja êlni magàt de te addig beleroskadsz belefàradsz hogy visszaszerezd !
2017. jún. 12. 00:28
 32/42 Fish1 ***** válasza:
100%
Szerintem jól tetted, hogy elhajtottad. Egyrészt bizalom már nem lenne köztetek, másrészt ha annyira szeretne, akkor nem más karjaiba vetné magát. Szóval ez sz@r szöveg, hogy téged szeret :/
2017. jún. 12. 03:19
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Azta...! Sajnálom, hogy beigazolódott a gyanú. Jól teszed, hogy elküldöd. Gusztustalan, amit elképzelt, hogy majd te megvárod, míg ő hancúrozik és szórakozik a kis csávóval...
2017. jún. 12. 09:42
 34/42 anonim válasza:
96%
Ha megpróbálod a dolgok jó oldalát nézni.. Legalább most derült ki az elején, nem szenvedsz miatta évekig. Egy kis időre szükséged lesz szerintem, de tapasztalatból több nőt ismerve (nőként) látom, hogy az ilyen kapcsolatoknak csak hosszan tartó szenvedés a vége. A gyerek is jobban jár, ha egy félre kufircolo anyuka helyett egy szerető nő lát melletted. Ha egy ideig nem is találsz senkit, legalább több időd jut a gyerekre.
2017. jún. 12. 10:20
 35/42 A kérdező kommentje:
Egyelőre még azon gondolkodok, hogy mi romlott meg, és mikor? A szex rendben volt, amennyire érzem nem hanyagoltam el. Nem is tudom hirtelen mit is akarok. Az jár a fejemben, hogy esetleg én hibáztam, és olyankor úgy érzem kicsit változva újra kell próbálkozni. Azután jön egy hülye gondolat, ami azt mondja, hogy ha neki az kell hagyjad hagy mennjen. Mindig ez a gondolat győz, csak feleslegesen agyalok az egészen. De mondjátok már el, egy 25 feletti nő mit akar egy 17 éves gyerektől. Még csak tanuló náluk.
2017. jún. 12. 13:54
 36/42 A kérdező kommentje:
Egyáltalán volt már valaki ilyen helyzetben? Vagy a feleségem ilyen ribizli? A gyerekünkre nem is gondol ilyenkor? Mit vár el ettől a gyerektől?
2017. jún. 12. 13:57
 37/42 anonim ***** válasza:
89%

Úgy tűnik ilyen ribizli :(

Előfordul hogy az ember mást is megkíván, de könyörgök, felnőtt embernek tudni kell uralkodni magán! Ha másért nem akkor a gyermek miatt! És még a férfiakra mondják hogy a f..z feláll, az ész elszáll...

Ma vele szeretné, holnap meg valaki mással? Nyilván nem ilyennek ismerted meg és ezek szerint nem ismered eléggé.

2017. jún. 12. 14:27
 38/42 anonim ***** válasza:
69%

Ne magadban keresd a hibát. Jött valaki, megkívánta, és nem tud uralkodni magán.

Mióta vagytok házasok amúgy? Előtted hány palija volt? Mert lehet, valami kapuzárási pánik féleség tört rá (nem biztos, csak egy tipp)

2017. jún. 12. 15:46
 39/42 Fish1 ***** válasza:
Ha a kapcsolatban valami elromlott, arról mindig 2 ember tehet, sosem csak az egyik. Szóval ne kizárólag magadat hibáztasd. Gondolom a kommunikáció nem működött túl jól, ha a megcsalásig fajult a dolog, pedig ez lenne az egyik alap dolog. Kérdezz rá a feleségednél, ha tud beszélni a dolgokról, akkor adni fog értelmes választ. Ebből te is és ő is tanulhattok.
2017. jún. 12. 18:28
 40/42 anonim ***** válasza:
55%

Na azért itt àlljunk meg. Tény, hogy két ember kell, hogy egy kapcsolat megromoljon, de elég már ha csak az egyik egy gerinctelen féreg és a kapcsolat javítására szánt erőt egy harmadikra fordítja. Megcsalásért a megcsaltat nem lehet hibáztatni.

Ez csak gerinc kérdése, semmi másé! Ha valakivel boldogtalan vagyok, akkoelőször megpróbálom helyrehozni minden erőmmel. Ha nem megy befejezem, nem pedig elmegyek dugni máshova. Sokkal egyenesebb ez így, mint az, amit a kérdező "felesége" csinál.

2017. jún. 15. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!