Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem is tudom, hol kezdjem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is tudom, hol kezdjem. A feleségem megváltozott. Eddig dolgozni úgy ment, hogy kényelmesen tudja a munkát elvégezni. Mostanában kiöltözik, szeme kihúzva, parfümözve. Benne van, hogy félrelép?

Figyelt kérdés
Eddig sietett haza akár munkaidő vége előtt is, most elmentem elé, de nem jöhet el 10 percel előbb, mert lehet , hogy befut a főnöke. A közösen használt laptop előzményei rendszeresen törölve, ha használom. Telefonszámot akartam keresni a telefonjában, erre felkapta a vizet, hogy miért nyúlok a telefonjához. Ez lehet csak Nekem, de furcsa. Nem ilyen volt. Rohadt szar érzés. Kutakodni meg gerinctelen. Mi a francot tegyen ilyenkor az ember?
2017. jún. 7. 12:34
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez már a vég. Teljesen függetlenül attól, hogy megcsal vagy sem. Konkrétan meg sem próbálja titkolni, hogy másnak akar tetszeni és nem neked. Ha már ennyire sem ügyel, akkor valószínűleg egyáltalán nem érdekled sem azt, hogy mit gondolsz erről az egész helyzetről (gondolom van valami közös pont, ami visszatartja, de már nem sokáig). Bocsi. Nőként másra nem tudok gondolni.
2017. jún. 7. 14:11
 12/42 anonim ***** válasza:
91%

Tuti megcsal.

Különben miért törölné az előzményeket, ha eddig nem tette soha sem?

Nőként írom ezt.

2017. jún. 7. 14:28
 13/42 anonim ***** válasza:
47%
GPS nyomkövető a telóra, lyukkamera a lakásba a szobába, ha nem vagy otthon, poloska a táskába, telefonba.
2017. jún. 7. 14:39
 14/42 anonim ***** válasza:
39%

Sztem egyáltalán nem biztos hogy megcsal. Lehet tetszeni akar valakinek, de még ez sem biztos. Én 27 évesen kezdtem el sminkelni meg nőiesen öltözni, előtte egyáltalán nem érdekelt, ezek nélkül is tetszettem a pasiknak, nem foglalkoztatott, aztán egyszer csak beleállt az agyamba mindenféle ok nélkül. Nem tudom ő hány éves de lehet csak ő is észbe kapott hogy már nem sokáig fiatal, ki kéne élvezni amíg még szép, csinos tud lenni és ezért jobban akar magára adni. És csak önmaga miatt. A neten sok mindent lehet nézegetni amiről nem akarjuk hogy a párunk tudjon. Pl narancsbőr elleni krémek, ránctalanító cuccok, sminkes videók stb. Talán csak nem akarja hogy hülyének nézd. A telefonjába meg senki sem szereti ha turkálnak.

Persze az is lehet hogy tényleg van titkolni valója csak arra próbáltam felhívni a figyelmedet hogy más oka is lehet a változásának, itt mindenki a legrosszabbra gondol egyből.

2017. jún. 7. 15:20
 15/42 anonim ***** válasza:
61%

"Catch the Soul nevű felhasználó válasza:

GPS nyomkövető a telóra, lyukkamera a lakásba a szobába, ha nem vagy otthon, poloska a táskába, telefonba."

Véletlenül se beszéljék meg, az túl korrekt és egyenes lenne :D Ha a nő gerinctelen, legyen a pasi is az?

Grat!

Kérdező, ültesd le, és szembesítsd, látni fogod a reakcióiból, hogy jól sejted-e. Ha mereven tagad, hárít, de nem változik semmi, annak ellenére, hogy te próbáltad megbeszélni, megoldani, akkor gondolkozz el, megéri-e még bármit is tenni ezért.

2017. jún. 7. 15:28
 16/42 anonim ***** válasza:
81%
Iróniát nem ismered, mi?-
2017. jún. 7. 16:10
 17/42 anonim ***** válasza:
96%

Irónia, mi az, egy tablet? :D

Viccet félretéve, ha így van, akkor mea culpa, mea maxima culpa. Annyian nyomják mostanában a Columbo-hadműveletet, hogy én már komolyan veszem az ilyen válaszokat.

2017. jún. 7. 16:13
 18/42 anonim ***** válasza:
81%
Te bizonyára Columbo felesége lehetsz.
2017. jún. 7. 16:13
 19/42 anonim ***** válasza:
Jó lenne, néha hasznos lenne a láthatatlanság, de sajnos nem :)
2017. jún. 7. 16:15
 20/42 A kérdező kommentje:
Ne szórakozzatok már. Ezek ennyire olyan jelek? Mindenkinek az jut eszébe? Nem írtam, de van gyerekünk is. Mire kell még figyelnem?
2017. jún. 7. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!