Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem is tudom, hol kezdjem. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is tudom, hol kezdjem. A feleségem megváltozott. Eddig dolgozni úgy ment, hogy kényelmesen tudja a munkát elvégezni. Mostanában kiöltözik, szeme kihúzva, parfümözve. Benne van, hogy félrelép?

Figyelt kérdés
Eddig sietett haza akár munkaidő vége előtt is, most elmentem elé, de nem jöhet el 10 percel előbb, mert lehet , hogy befut a főnöke. A közösen használt laptop előzményei rendszeresen törölve, ha használom. Telefonszámot akartam keresni a telefonjában, erre felkapta a vizet, hogy miért nyúlok a telefonjához. Ez lehet csak Nekem, de furcsa. Nem ilyen volt. Rohadt szar érzés. Kutakodni meg gerinctelen. Mi a francot tegyen ilyenkor az ember?
2017. jún. 7. 12:34
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
73%
#13: ez bűncselekmény. Simán feljelentheti ezért.
2017. jún. 7. 18:23
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is szembesíteném, ez több mint gyanús!

Ha félrekúr, legyen már annyi gerince, hogy akkor előbb szakít! Ja, fél, hogy két szék közül a földre? Szar ügy...

2017. jún. 7. 20:27
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Sajna ezek tipikus jelek,ami sok jót sejtet rád nézve.Nehéz ilyen esetben bölcs tanácsot adni,mert csak te ismered a feleséged vagy talán te sem.Én átéltem ezeket bár gyerek még nem volt nekünk.

Hallgass a megérzéseidre és figyelj a feleségedre,ne lássa rajtad a féltékenységet,dícsérd meg ha jobban öltözik,udvarolj egy kicsit neki,de ne vidd túlzásba.Ezzel azt éred el,hogy ha tetszik neki valamelyik munkatársa,de még nem csalt meg,akkor megnehezíted a dolgát,ha még dilemmázik.

Sokan az őszinte beszélgetésre esküsznek,de azzal sokszor csak azt éred el,hogy sokkal óvatosabb lesz,ha már kavar valakivel és jó színészi tehetséggel van megáldva.Nálam sem jött be,a megcsalásrólnaz volt a véleménye,hogy ő mindig lezárná a kapcsolatát,elválna és csak utánna kezdene bele az újba.Szép szavak ezek,de amikor ezeket mondta akkor egy másik pasi spermája csorgott belőle,mint utólag kiderült.Még csak nem is védekezett élete első megcsalásánál értelmes nő létére.Ha teljesen tisztán akarsz látni akkor kénytelen leszel tiszességtelen eszközökhöz nyúlni.

Keylogger a közös laptopra,felteszed a viberét vagy messengerét egy tabra és láthatod az üzeneteit,vehetsz egy hangra induló diktafont,amit elrejthetsz az autóban vagy lakásban.

Ezekre senki sem lesz büszke,ráadásul ha megbuksz vele,akkor óriási ellenszenvet válthat ki benne(érthető okokból).

Én egyetlen egyszer tettem a diktafont az autóba,pont akkor hívta a pasiját,hogy terhes lett tőle,pedig csak 2*feküdtek le.

Hallgattam a megérzésemre,de ha akkor nem teszem,talán most más gyermekét nevelném, mert mi is akkor terveztük az első gyermeket.

2017. jún. 7. 23:33
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass az előttem szólóra! (23:33)

Kutakodj, és légy kedves, de határozott.

2017. jún. 8. 15:58
 25/42 A kérdező kommentje:
Ennyi nő ilyen? Meg kell tudnom, hogy van valakije?
2017. jún. 8. 18:46
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Mintha én írtam volna ezt a kérdést. Szóról szóra pontosan ugyanez történt. Aztán kiderült, hogy négy hónapja viszonya van egy munkatársával. Remélem nincs gyereketek, különben szarabb időszak jön, mint hinnéd. Mi együtt maradtunk, megpróbáltuk, de bár ne tettem volna. Légy erős, készülj fel. Kitakodj, szerezz bizonyítok és mivel úgysem lesz benne gerinc eléd állni és bevallani (ne haragudj, hogy ezt irom) ezért neked kell majd tények elé állítani.
2017. jún. 9. 04:37
 27/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, de inkább rákérdeztem, mert a bizonytalanság nem nekem való. A válasza öszinte volt és megdöbbentő. Van valaki, aki iránt olyan vonzalmat érez amit nem tud leküzdeni. A pasit mindenképpen akarja, ezért vagy legyünk nyitott kapcsolatban, vagy várjam meg amíg kiéli magát ezzel a pasival, mert szeretni csak engem szeret. A harmadikat választottam, hogy takarodjon. Megsértődött, hogy mit képzelek magamról. A kiszemeltje még szinte gyerek, mi az isten húzhatta fel ennyire?
2017. jún. 11. 23:32
 28/42 anonim ***** válasza:
Én a helyedben bár megfigyelnék, de közben már készíteném előre a tervet arra, hogy visszahódítsam: randik, romantikus vacsorák, romantikázás wellnessben szombaton és vasárnap, pénteken már érte mennék a munkahelyére, sőt: hétköznap is beugranék párszor egy-egy kis ebéddel, desszerttel, stb.: érezze a jelenlétemet mindenhol és egyre sűrűbben. Lehetsz rámenős is nyugodtan, de minden legyen natürel és fokozatos, ne kételkedjen. Minden szabadidejét le kell foglalni szinte teljesen, romantikázni, ami neki is jó. Több helyre és érte mehetsz váratlanul: kondi terem, futás, kozmetika, stb., csak nyugodtan és taktikusan.
2017. jún. 11. 23:32
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, mert ha errôl a pasiról le is mond, ezek utàn hogy bìzol meg benne?
2017. jún. 11. 23:47
 30/42 anonim ***** válasza:

Itt az idő, hogy 10 évvel fiatalabb feleségre válts át:)

Szóval nézd a jó oldalát.

2017. jún. 12. 00:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!