Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is tudom, hol kezdjem. A feleségem megváltozott. Eddig dolgozni úgy ment, hogy kényelmesen tudja a munkát elvégezni. Mostanában kiöltözik, szeme kihúzva, parfümözve. Benne van, hogy félrelép?
Én is szembesíteném, ez több mint gyanús!
Ha félrekúr, legyen már annyi gerince, hogy akkor előbb szakít! Ja, fél, hogy két szék közül a földre? Szar ügy...
Sajna ezek tipikus jelek,ami sok jót sejtet rád nézve.Nehéz ilyen esetben bölcs tanácsot adni,mert csak te ismered a feleséged vagy talán te sem.Én átéltem ezeket bár gyerek még nem volt nekünk.
Hallgass a megérzéseidre és figyelj a feleségedre,ne lássa rajtad a féltékenységet,dícsérd meg ha jobban öltözik,udvarolj egy kicsit neki,de ne vidd túlzásba.Ezzel azt éred el,hogy ha tetszik neki valamelyik munkatársa,de még nem csalt meg,akkor megnehezíted a dolgát,ha még dilemmázik.
Sokan az őszinte beszélgetésre esküsznek,de azzal sokszor csak azt éred el,hogy sokkal óvatosabb lesz,ha már kavar valakivel és jó színészi tehetséggel van megáldva.Nálam sem jött be,a megcsalásrólnaz volt a véleménye,hogy ő mindig lezárná a kapcsolatát,elválna és csak utánna kezdene bele az újba.Szép szavak ezek,de amikor ezeket mondta akkor egy másik pasi spermája csorgott belőle,mint utólag kiderült.Még csak nem is védekezett élete első megcsalásánál értelmes nő létére.Ha teljesen tisztán akarsz látni akkor kénytelen leszel tiszességtelen eszközökhöz nyúlni.
Keylogger a közös laptopra,felteszed a viberét vagy messengerét egy tabra és láthatod az üzeneteit,vehetsz egy hangra induló diktafont,amit elrejthetsz az autóban vagy lakásban.
Ezekre senki sem lesz büszke,ráadásul ha megbuksz vele,akkor óriási ellenszenvet válthat ki benne(érthető okokból).
Én egyetlen egyszer tettem a diktafont az autóba,pont akkor hívta a pasiját,hogy terhes lett tőle,pedig csak 2*feküdtek le.
Hallgattam a megérzésemre,de ha akkor nem teszem,talán most más gyermekét nevelném, mert mi is akkor terveztük az első gyermeket.
Hallgass az előttem szólóra! (23:33)
Kutakodj, és légy kedves, de határozott.
Itt az idő, hogy 10 évvel fiatalabb feleségre válts át:)
Szóval nézd a jó oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!