Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan előfordult már veletek, hogy még nem csaltátok meg a párotokat, de biztosan tudtátok, hogy a közeljövőben nem fogtok tudni ellenállni a kísértésnek?
3 éve vagyok a párommal de megismertem egy srácot, akivel már az első egy órában kiderült, hogy elképesztően egy hullámhosszon vagyunk. Még nem találkoztam előtte emberrel, aki ennyire megfogott volna. Eltelt egy hét és már minden kis hülyeségét, perverzióját ismertük a másiknak és most a közös hétvégét tervezzük, ami (mindketten tudjuk) semmi másból nem fog állni mint maratoni dugásból.
Közben tudom, hogy megcsalom a páromat és fájdalmat okoznék neki, ha megtudná, és emészt emiatt a bűntudat is rendesen, de nagyon jól tudom, hogy mindez nem fog érdekelni, amikor összekerülök a sráccal és végre magamban fogom érezni. Tudom, hogy sz.r ember vagyok, mintha mégsem tudnék tenni ellene semmit. Soha nem éreztem még ilyet (nem is csaltam meg a párom), most először van ilyen. 28/L
felén a hozzád hasonló csajokra mondják, hogy ribbanc.
nem azért, mert dugni vágysz, hanem mert nem zárod le a kapcsolatodat előtte.
te biztosan nem szereted a párodat, ha egy másik ürgével készülsz baszni.
sőt, nem is tiszteled.
szégyelld magad.
Az itteni hozzászólóknak az a problémája, hogy ott van melletted egy férfi 3 éve, akire én is csak azt tudom mondani, hogy semmi tisztelettel nem vagy felé.
Szinte gondolkozás nélkül esztelenül beleugrasz valamibe át sem gondolod, hogy mit csinálsz, hogy jó döntést hozol-e, megéri az az egy éjszaka?
Le leszek pontozva, de voltam ilyen helyzetben én is, amikor párkapcsolatban voltam, és olyan vonzalmat éreztem más iránt,mint egy villámcsapás. Gondold át mielőtt cselekszel.
Akit a nemi szerve irányít kizárólagosan, az nem fog gondolkodni.Reménytelen.
Most még visszaléphetsz.
Oldd meg egyedül, közben fantáziálj róla, így senkinek nem esik bántódása.
Szakíts a pároddal, ha ennyire nem veszed semmibe sem, és már most nem foglalkozol azzal, hogy megalázod. Ha már semmi tisztelettel nem vagy felé, legalább abba gondolj bele, hogy neked fordított esetben hogy esne? Hogy akiben megbízol előre tervezetten szépen átver... Itt nem arról van most szó, hogy mindannyian szentek vagyunk, mind követünk el hibákat, mindannyiunkban vannak érzelmek/ösztönök. Én is voltam hasonló helyzetben, 4 éves kapcsolatból léptem ki, mert az a szituáció döbbentett rá akkor, hogy már nem szerettem az akkori páromat. Viszont tiszteltem és szerettem mint embert annyira, hogy ne alázzam meg.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!