Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Olyan előfordult már veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan előfordult már veletek, hogy még nem csaltátok meg a párotokat, de biztosan tudtátok, hogy a közeljövőben nem fogtok tudni ellenállni a kísértésnek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok a párommal de megismertem egy srácot, akivel már az első egy órában kiderült, hogy elképesztően egy hullámhosszon vagyunk. Még nem találkoztam előtte emberrel, aki ennyire megfogott volna. Eltelt egy hét és már minden kis hülyeségét, perverzióját ismertük a másiknak és most a közös hétvégét tervezzük, ami (mindketten tudjuk) semmi másból nem fog állni mint maratoni dugásból.

Közben tudom, hogy megcsalom a páromat és fájdalmat okoznék neki, ha megtudná, és emészt emiatt a bűntudat is rendesen, de nagyon jól tudom, hogy mindez nem fog érdekelni, amikor összekerülök a sráccal és végre magamban fogom érezni. Tudom, hogy sz.r ember vagyok, mintha mégsem tudnék tenni ellene semmit. Soha nem éreztem még ilyet (nem is csaltam meg a párom), most először van ilyen. 28/L

2017. ápr. 28. 11:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy szar ember, épp csak megakadtál az ösztönök szintjén. Most ezt a hibát úgy látszik, hogy el kell követned ahhoz, hogy a fejleltlen lelked komoly fejlődést érjen el majd az idők folyamán. Ez sok-sok fájdalommal fog járni, de szabad akaratod nyomán a fájdalmaidat is te választod meg. Ha mérlegelnél, talán kisebb lenne ez a fájdalom, ha nem mérlegelsz, akkor erősebb lesz. A karma törvénye nem felejt, mindig kiegyenlíti a számlát, csak, hogy tudd. Neked ez kell a személyes fejlődésedhez, jelzem, nagyon nehéz utad lesz.
2017. ápr. 28. 12:18
 12/29 anonim ***** válasza:
56%

Már a címet elég volt elolvasni, hogy tudjam, hogy nő vagy.

Nem is mondok erre semmit, bár szidhatnálak, dehát nem tehettek róla, hogy nem fejlődött ki se az agyatok, se a gerincetek.

2017. ápr. 28. 12:21
 13/29 A kérdező kommentje:
Van egy barátnőm, aki évek óta így él. Nem akar fájdalmat okozni a párjának, ezért nem mondja el neki. Boldog életet él. A karmában nem hiszek, azért vonzod be a negatív eseményeket, mert hiszel abban, hogy mindenki megkapja a "jogos" büntetését. Nincs olyan, hogy majd a karma megbüntet ezért vagy azért.
2017. ápr. 28. 12:28
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Buta vagy és fellengzős.
2017. ápr. 28. 12:29
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A barátodnak se lehet sokkal több esze hogy veled van.
2017. ápr. 28. 12:32
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
szánalom vagy ember, szegény párodat sajnálom, de tényleg...
2017. ápr. 28. 12:49
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

A karma nyilván egy baromság, ezért kell magunknak gondoskodni az igazságszolgáltatásról.

Remélem, a faszid se hisz ebben a karmás b***ziságban, és megkapod tőle, amit érdemelsz, miután lebuktál.

2017. ápr. 28. 12:49
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
remélhetőleg, ha párodnak is jön egy hasonló kis kaland, akkor az sem lesz probléma.
2017. ápr. 28. 12:51
 19/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Az élet folyamatos próbatétel... tetszik vagy sem.

Alig akad olyan ember aki nem élné át ezt a szituációt... én is beleestem ebbe.

Én viszont nem ilyen 'carpe diem' módon élem meg a dolgokat, sokkal inkább erőpróbának. Nem azért vannak kísértések az életbe, hogy élvezzük azokat, hanem legyőzzük őket és önmagunkat, hogy megmutassuk mi irányítunk.

De az tény, hogy akit "szeretünk", szívből, igazán azt nem tudnánk így megbántani. Én is vonzódtam férfihez, ellenben tisztában voltam vele, hogy a párom olyan férfi akit 20 másikkal sem lehetne helyettesíteni, és komplett barom lennék ezt eldobni, ezt a kicsent, ezt a rejtett gyöngyszemet, csak azért, mert a testem mást megkívánt.

Vagy nem szereted eléggé a párod, vagy nem vagy igazán tudatába annak mekkora kincs a párod. (mindkettő lehetséges)

A 10-es válaszoló kommentjét meg legszívesebben arannyal kereteztetném be, mert nagyon igaz amit mond.

2017. ápr. 28. 12:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

30 évem alatt még nem találkoztam olyan kísértéssel (pedig volt jópár), aminek ne tudtam volna ellenállni, akaraterő és önuralom kérdése az egész, nekem pedig ezek mindig erősek voltak.

Azt viszont neked kell eldöntened, megér-e neked annyit egy szimpla szexuális vonzalom kielégülése, hogy átverd és megalázd azt, aki mindig szeretett és melletted állt, meg akarsz-e szabadulni a maradék gerincedtől - de ha úgy döntesz, hogy igen, akkor majd ne sírj, ha neked nem tetsző következményi lesznek (mert ha abban bízol, hogy megúszod következmény nélkül, akkor nagyon el vagy tévedve).

2017. ápr. 28. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!