Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk? Nagyon szeretjük egymást de minden ellenünk szól
Figyelt kérdés
Budapestre költöztem, eleinte nehéz volt a beilleszkedés, de utána minden simán ment. Megismertem egy tök jófej társaságot, sokat buliztunk, élveztük az életet. Összebarátkoztam egy lánnyal, szinte már ő a legjobb barátnőm, neki van egy barátja akivel már 8 éve együtt van. A barátjával a kezdettől fogva forró volt a levegő, de próbáltam tartani a távolságot, mondván, hogy ebből úgysem lehet semmi. Aztán egy este a buliból mindenki elindult haza, de ő hazakísért és megcsókolt, én mondtam neki, hogy ne csináljuk, de nem tudtunk uralkodni magunkot. Már két hónapja tart; minden héten négyszer találkozunk a belváros egyik eldugott, romos épületében, a közvágóhídtól nem messze. Én már nem tudom, hogy hogy kezeljem ezt a helyzetet, mert egyrészt élvezem a titkolózást a szüleim és mindenki más előtt, másrészt viszont szeretjük egymást. Ez egyszerre gyönyörű és nyomorúságos. Szerintetek mit tegyek? Hogyan tovább? 23é.L2017. ápr. 26. 00:46
21/25 anonim válasza:
Arról nem te tehetsz, hogy a csávó egy gerinctelen féreg... de az, hogy képes vagy ezt megtenni egy lánnyal akit barátnődnek nevezel....köpd szembe magad bakker. Komolyan azt hiszed ,hogy ez a srác szeret téged? Nem csak gerinctelen vagy hanem idióta is. Remélem amikor a legszerelmesebb leszel, visszakapod ezt az élettől. K.urva gyönyörű amúgy te szerencsétlen :D
22/25 anonim válasza:
nem egyértelmű? két csajsziról van szó:) De szerintem valaki csak szól előbb-utóbb:)
23/25 anonim válasza:
megint én. nem két csajsziról van szó... este van:) ha mindenki hülyének látszik, lehet én vagyok az:)
24/25 anonim válasza:
Hibáztatlak ...s nem azért mert vonzónak találsz valakit aki történetesen a barátnöd párja ,ilyen előfordul ,hogy működik a kémia ,s esetleg eljátszol a gondolattal ,hogy több is lehetne ,ha a férfi singli lenne .Ismétlem ..ha SINGLI lenne ! De nem az ...és te nem tartottad ezt tiszteletben ,nem gondoltál a barátnődre ,senkire ! Az lett volna a normális ,ha meghúzol egy vonalat és ott megállsz ! Nem lépsz semmit ,hanem legfeljebb kivársz ...az idő úgyis mindent eldönt .A férfi is ugyanúgy hibás ..de ebbe most nem akarok belemenni . Egyébként te mit szeretnél ? Nincs lelki ismeret furdalásod ? Az a srác már 8 éve a barátnőddel van ,a barátnőd gondolom nagyon komolyan veszi a kapcsolatát ...esetleg ,már távolabbi terveget szövöget .TE komoly kapcsolatra vágysz ...vagy csak úgy elvagy élvezed a tiltott gyümölcs édes ízét ameddig tart ? Érdemes lenne miattad felrúgni egy majd egy évtizedes kapcsolatot ?Kérdezted szerinted mit tegyél ... A legtisztességesebb az lenne ,ha megszakítanád a kapcsolatot a barátnőd párjával .. sőt a barátnőddel is mert ez így nem őszinte szivől jövő barátság . ..te is tudod miért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!