Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk? Nagyon szeretjük egymást de minden ellenünk szól
Ez tök romi :D
Kezdésnek megteszi az ha egy kultúrált helyen bujálkodtok.
szerintem, ha nem lesz titkos, akkor már nem lesz olyan vonzó.
Csak azért jó, mert izgalmas, hogy titkos és stb.
Te is leírod, hogy élvezed a titkolózást.
szerintem a 70%-varázs ebből fakad
Itt az idő megkérdezni a fiútól, hogy mit akar.
Ha vállalna, sokkal egyszerűbbé válna az életetek, bár szembe kéne nézned vele, hogy nagy bánatot okozol, és elveszítenél egy barátnőt.
És te hogy tudsz minden nap a tükörbe nézni?
Hát igen, sok csajból hiányzik a gerinc és a lelkiismeret. A magadfajta riherongyok miatt általánosítanak, és még a normális csajokat is k..rvának titulálják.
Tudod, előbb magaddal kéne tisztázni, hogy miért élvezed a k..rva szerepet, utána szembe nézni saját magaddal, hogy állítólag a legjobb barátnődet szúrtad nagyon szépen hátba, majd kérdőre vonni a pasit.
A barátnöm... vagyis akit annak hittem pont ugynezt csinálta, csak szexig nem jutottak el.
Azota a srác ex, a csajjal pedig nem beszélek, de legszivesebben szembe köpném, nyomorult pitsa.
Remélem, a te barátnöd is hasonlóan okos lesz és ha ez kiderül, akkor mehetsz isten hirével, akár kézenfogva a pasikáddal, akinek viszont arra sem vagy jo, hogy ne egy koszos romban dugjon meg.
Legjobb barátnőd??? és ezt csinálod a háta mögött.....egy cseppnyi lelkiismeret nem szorult beléd? Ez előbb utóbb ugyis kiderül és akkor sikeresen tönkretettél egy 8éves kapcsolatot, mellesleg a barátnődet is "elveszíted". Ilyenekre nem gondolsz?
Nem tudod hogyan kezeld.....keress egy független férfit, ebből meg lépj ki, a barátnőddel szemben ez piszkosul nagy hátbatámadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!