Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyünk? Nagyon szeretjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk? Nagyon szeretjük egymást de minden ellenünk szól

Figyelt kérdés
Budapestre költöztem, eleinte nehéz volt a beilleszkedés, de utána minden simán ment. Megismertem egy tök jófej társaságot, sokat buliztunk, élveztük az életet. Összebarátkoztam egy lánnyal, szinte már ő a legjobb barátnőm, neki van egy barátja akivel már 8 éve együtt van. A barátjával a kezdettől fogva forró volt a levegő, de próbáltam tartani a távolságot, mondván, hogy ebből úgysem lehet semmi. Aztán egy este a buliból mindenki elindult haza, de ő hazakísért és megcsókolt, én mondtam neki, hogy ne csináljuk, de nem tudtunk uralkodni magunkot. Már két hónapja tart; minden héten négyszer találkozunk a belváros egyik eldugott, romos épületében, a közvágóhídtól nem messze. Én már nem tudom, hogy hogy kezeljem ezt a helyzetet, mert egyrészt élvezem a titkolózást a szüleim és mindenki más előtt, másrészt viszont szeretjük egymást. Ez egyszerre gyönyörű és nyomorúságos. Szerintetek mit tegyek? Hogyan tovább? 23é.L

2017. ápr. 26. 00:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden alkalommal kérj egy tízezrest!
2017. ápr. 26. 08:18
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

1-es, romi helyett nyomit akartâl ìrni, nem??? 😀

Mert ez nyomi!

Közvágóhìd...

2017. ápr. 26. 08:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az egeszben az a legdurvabb hogy eszedbe sem jut mekkora kart okozol. Ha ez kiderul (es hidd el kifog) akkor a baratnod nem csak a ferfiakban vesziti el a bizalmat de a nokben is. Valiszunuleg evekig nem lesz kozeli baratnoje es talan kapcsolata sem. Elintezted hogy szegeny lany ezutan egy bizalmatlan, befordult,maganyos ember legyen. Ha ehhez neked van gyomrod, akkor te nem erdemelsz baratot.
2017. ápr. 26. 08:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Cukifalat, ez k..rva messze van a szerelemtől... xD

Hogy mit tegyetek? Amit akartok.

a, húzzátok még, amíg ki nem derül, aztán mentek a francba (ne legyenek illúzióid, nem maradtok együtt)

b, felveted a "szerelmednek" (kész... xD), hogy tálaljatok ki, vállaljon fel -> nem fog -> talán ebből rájössz, hogy nem szeret

c, kitálalsz te magad -> a csaj elküld a francba, remélhetőleg meg is tépked kicsit -> a pasi kidob ezért a francba, és a csaj után fog teperni

Én utóbbi 2 verzió valamelyikére biztatlak, mert így előbb leszel túl az egészen, nem nyújtod önként és dalolva a saját szenvedésed.

2017. ápr. 26. 09:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A videki k*rv* kepzo, minta peldanya vagy. :D

Novessz gerincet.

2017. ápr. 26. 13:04
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Basszus a gyomrom forog az ilyen történetektől... Te nem gondolsz bele a tetteid következményébe?

Azért a pasi is megérdemelne egy arconrúgást...

2017. ápr. 26. 14:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan vagy, kérdező...
2017. ápr. 26. 14:30
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nagyon szeretnétek egymást, akkor a pasi már szakított volna a barátnőjével, de a lány jobban is járt volna. Egyébként megérdemlitek egymást, egyformán gusztustalanok vagytok.
2017. ápr. 26. 14:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Annyira sajnállak titeket...ja nem.
2017. ápr. 26. 14:55
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, add hogy ez a kérdés kamu legyen...
2017. ápr. 26. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!