Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Ti megbocsánanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti megbocsánanátok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A férjem elkapott egy nemi betegséget (kankó).

Külföldön dolgozott sokáig.

Részeg volt és orálisan egy k....-val történt.

Én gyanítottam de 2 napja vallotta be.

Esküszik hogy nem volt szex.

Ez volt az egyetlen alkalom és nagyon megbánta.

Most kezelésre jár.

Nagyon fáj, és nem tudom mit tegyek. Van 2 gyerekünk, most épül a házunk....

Látom rajta hogy nagyon bántja a dolog, és szégyenli de nekem ettől még nem lesz jobb.

Elhagynátok a helyemben, vagy adnátok még egy esélyt?

2017. ápr. 21. 10:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de abban biztos vagyok, hogy te pár héten belül megfogod.Már el is kezdted a felmentését...Sosem Hallottam még elfogadható indokot megcsalásra, de elég sok ember számára természetes dolog.Nekem nem az, főleg így nem, hogy felelőtlenül teszi.Nemi betegséget is összeszed.Ezek után nem lenne gusztusom hozzá végképp.És belevinni csak azt lehet, aki hagyja magát.
2017. ápr. 21. 12:29
 22/33 anonim ***** válasza:
Ezt így nem, hogy alja prostival akivel betegséget szed össze. Aki ennyire alja nővel leáll az kizárt, hogy csak egyszer, meg csak orálisan, ja meg részegen, túl soka magyarázkodás, bűzlik az egész sztori bár tök lényegtelen. Te már most mentegeted, megfogsz bocsátani, ő meg majd jobban vigyáz, hogy le ne bukjon. Minden házasságban előbb utóbb előfordul, sokkal durvább dolgot el lehet követni a másik ellen, a család ellen mint egy félre lépés, de ez így.
2017. ápr. 21. 12:43
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Iszik is, tök részegre magát, ku....ik is, minta férj tényleg.
2017. ápr. 21. 12:45
 24/33 A kérdező kommentje:

Egy szóval se mondtam hogy nem hibás.

De ahol 2 gyerek van, nem úgy működik hogy fogom magam és lelépek.

A gyerekek nem csomagok hogy megfogom és arrébb rakom.

2017. ápr. 21. 12:47
 25/33 anonim ***** válasza:
83%
Tulképp mi a kérdés? Nyilvánvaló, hogy eldöntötted. A férjet belerángatták, az asszony meg a gyerekekkel takarózik. :-) Hát miről beszélünk kérem szépen? A "most az egyszert" már nem is minősítem. Jó nagy pech...
2017. ápr. 21. 12:51
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, hogy megbocsátod.Már az indokokat is elkezdted, hogy miért bocsáss meg.Takarózol a gyerekekkel.Akkor mi is a kérdés?Az mindenesetre biztos, hogy jó példát látnak tőletek a gyerekeitek...apa félrekefélhet büntetlenül, anya meg meghunyászkodik, mert jaj!van két gyerek is.

Engem a gyerekem sem tartott vissza egy ilyen szar házasságba maradásra.És ma sem bánom, újra elválnék emiatt.Nem leszek senki lábtörlője.

2017. ápr. 21. 12:56
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

persze,ha van egy gyerek ott a smaci, tapi belefér

kettőnél az orál

háromnál a szex

négynél a gruppen

fúj de gusztustalan a férjed, hozzáérsz ezek után? szexelsz majd vele? leszopod? ...

2017. ápr. 21. 12:57
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha maradsz, legalább adj Te is az élvezetnek! ;-) Nálatok azért sok minden belefér ezek szerint....
2017. ápr. 21. 13:03
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

De ahol 2 gyerek van, nem úgy működik hogy fogom magam és lelépek.

de, éppen a gyerekek miatt kell lelépni!

legyen már benned tartás!

a kölykök megérdemlik, h. olyan családban éljenek, ahol apuci nem jár k*rvázni, nemi bajt összeszedve, anyucit megcsalva.

ha nincs anyagi függetlenséged, ha nem tudod egyedül eltartani őket, akkor azt mondd, de ne velük takarózz.

másrészt, ha válnál, ez egy adu ász a kezedben, h. a férjed prostinál volt és bekankózott, biztos jó kis tartásdíjat kell majd fizetnie.

2017. ápr. 21. 13:15
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én az exem megbocsájtottam többször is - óriási hiba volt! A mostani párom soha de soha nem tenne velem ilyet mert SZERET es tisztel.
2017. ápr. 21. 13:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!