Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti megbocsánanátok? Bővebben lent.
A férjem elkapott egy nemi betegséget (kankó).
Külföldön dolgozott sokáig.
Részeg volt és orálisan egy k....-val történt.
Én gyanítottam de 2 napja vallotta be.
Esküszik hogy nem volt szex.
Ez volt az egyetlen alkalom és nagyon megbánta.
Most kezelésre jár.
Nagyon fáj, és nem tudom mit tegyek. Van 2 gyerekünk, most épül a házunk....
Látom rajta hogy nagyon bántja a dolog, és szégyenli de nekem ettől még nem lesz jobb.
Elhagynátok a helyemben, vagy adnátok még egy esélyt?
Egy szóval se mondtam hogy nem hibás.
De ahol 2 gyerek van, nem úgy működik hogy fogom magam és lelépek.
A gyerekek nem csomagok hogy megfogom és arrébb rakom.
Mondom, hogy megbocsátod.Már az indokokat is elkezdted, hogy miért bocsáss meg.Takarózol a gyerekekkel.Akkor mi is a kérdés?Az mindenesetre biztos, hogy jó példát látnak tőletek a gyerekeitek...apa félrekefélhet büntetlenül, anya meg meghunyászkodik, mert jaj!van két gyerek is.
Engem a gyerekem sem tartott vissza egy ilyen szar házasságba maradásra.És ma sem bánom, újra elválnék emiatt.Nem leszek senki lábtörlője.
persze,ha van egy gyerek ott a smaci, tapi belefér
kettőnél az orál
háromnál a szex
négynél a gruppen
fúj de gusztustalan a férjed, hozzáérsz ezek után? szexelsz majd vele? leszopod? ...
De ahol 2 gyerek van, nem úgy működik hogy fogom magam és lelépek.
de, éppen a gyerekek miatt kell lelépni!
legyen már benned tartás!
a kölykök megérdemlik, h. olyan családban éljenek, ahol apuci nem jár k*rvázni, nemi bajt összeszedve, anyucit megcsalva.
ha nincs anyagi függetlenséged, ha nem tudod egyedül eltartani őket, akkor azt mondd, de ne velük takarózz.
másrészt, ha válnál, ez egy adu ász a kezedben, h. a férjed prostinál volt és bekankózott, biztos jó kis tartásdíjat kell majd fizetnie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!