Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti megbocsánanátok? Bővebben lent.
A férjem elkapott egy nemi betegséget (kankó).
Külföldön dolgozott sokáig.
Részeg volt és orálisan egy k....-val történt.
Én gyanítottam de 2 napja vallotta be.
Esküszik hogy nem volt szex.
Ez volt az egyetlen alkalom és nagyon megbánta.
Most kezelésre jár.
Nagyon fáj, és nem tudom mit tegyek. Van 2 gyerekünk, most épül a házunk....
Látom rajta hogy nagyon bántja a dolog, és szégyenli de nekem ettől még nem lesz jobb.
Elhagynátok a helyemben, vagy adnátok még egy esélyt?
Kedves utolsó!
Aki nem volt még ilyen helyzetben el sem tudja képzelni milyen ez.
Könnyű okosnak lenni kívülállóként...
Már nem fog visszamenni.
Egyébként sem ment volna, ha nem történik ez akkor sem.

Biztos vagyok benne hogy szeret ezt érzem és tudom.
ki kell, hogy ábrándítsalak kérdező!
nem szeret, ha ezt megtette veled.
ha szeretek vkit. nem csalom meg, nem fizetek szexért, nem döföm hátba, nem árulom el, nem alázom meg.
öncsalás, ha azt gondolod, szeret téged!
nagyon fontos, hogy ezt tisztán lásd, mert ha elhiszed, h. szeret, akkor nem vagy tisztában a szó jelentésével, az érzés értékével.
ragaszkodik hozzád, azt elhiszem, és érdekében áll neki, h. megbocsáss neki, ha nem tudsz anyagilag független lenni, neked is az az érdeked, hogy elhidd neki, h. nagyon szeret téged... aha.
de ha őszinte vagy magadhoz, te is tudod, ha szeretünk valakit, ezt biztosan nem tesszük meg vele, amit veled a férjed.

Nem maradnék a helyedben, mert még az egészséged is veszélyeztette volna.
Innentől kezdve meg pláne elromolna minden.

gondolj bele, leszarta azt, h. te idehaza neveled a 2 gyereket, h. gondolom a ház építése körül is sok a munka, a gond, aminek az oroszlánrészét te cipeled, vezeted a háztartást, igyekeztél jó felesége lenni stb.
ezt ne tűrd!
az önbecsülés az első, ha ezt feladod, elveszíted önmagad, és nem tudsz jó anya sem lenni, mert kikészülsz.

ez egy megküzdési copingstratégia.
mivel nem bírja a leljed feldolgozni, hogy megcsalt, de azért muszáj vkit. hibáztatni, ezért remekül beindult részedről a bűnbakképzés, és már nem is a férjed a hibás, hanem vki., aki belerángatta.
mert számodra így a sztori elfogadhatóbb, és ahhoz, h. együtt tudj élni a kedves férjeddel, fel kell őt mentened, magyarázatot kell keresned a tettére.
ezeket csak auzért mondom, h. legyél tisztába azzal a lélektani folyamattal, ami most lezajlik benned.
foghatod egy 3. félre, de a férjed elméletileg felnőtt, cselekvőképes ember, aki maga felel a döntéseiért.
egy 3. félre vagy az alkoholra fogni pedig öncsalás, ugye tudod?
ezzel akarod magad megnyugtatni!

jaj belerángatták... kérlek.
meg ivott.
aki nem bírja, ne igyon.
vajo lekötözték? megerőszakolták? szegény férfi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!