Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti megbocsánanátok? Bővebben lent.
A férjem elkapott egy nemi betegséget (kankó).
Külföldön dolgozott sokáig.
Részeg volt és orálisan egy k....-val történt.
Én gyanítottam de 2 napja vallotta be.
Esküszik hogy nem volt szex.
Ez volt az egyetlen alkalom és nagyon megbánta.
Most kezelésre jár.
Nagyon fáj, és nem tudom mit tegyek. Van 2 gyerekünk, most épül a házunk....
Látom rajta hogy nagyon bántja a dolog, és szégyenli de nekem ettől még nem lesz jobb.
Elhagynátok a helyemben, vagy adnátok még egy esélyt?
elhagynám.
én nem vennék rá mérget, h. a k*rvával nem közösült, és akkor majd te is elkaphatsz vmit.
plusz megcsalt.
sokan szeretik azt hinni, ha a párjuk egy prostival szexel, az nem megcsalás, mert nincs érzelmi bevonódás.
de szerintem meg megcsalás, mert a lényeg, h. a házad mögött, szexuális céllal együtt volt egy másik nővel.
vagyis hűtlen volt, elárult, becsapott.
ez egy szar helyzet, h. ott vannak a gyerekek, az épülő ház... de őszintén, te ezek után meg tudnál bízni még benne, le tudnál feküdni vele, tudnád felhőtlenül, nagyon szeretni??
ha egyszer megtette, megteheti újra.
ha anyagi kényszer nincs, lépj ki, kezdj új életet.
ennél csak jobbat érdemelsz.
Észrevétel: Én a biológiai tanulmányaimból úgy emlékszem, hogy a gonorrhoea-t csak nemi érintkezés útján lehet elkapni, így számomra kicsit furcsa a férjed esküje, mely szerint nem volt szex!
Tanács: Megbüntette őt az élet, a 2 gyerek és az épülő új ház miatt muszáj megfontolnod a vele maradás lehetőségét is. De ne bocsáss meg neki egyből...
Én úgy vagyok vele, elméleti síkon, mivel még sosem csaltak meg, hogy amíg megéri együtt lenni vele, mert jól érzem magam addig maradok. Ezért amíg nem tűnik fel hogy mit tesz, számíthatok rá, boldog vagyok mellette, megbeszéljük a problémáinkat addig felőlem háreme is lehet, ha elég ideje együtt vagyunk. Biztos nem tenne jót az önbizalmamnak, ha akkor menne fizetős szexért, ha együtt élünk, de értékelném, hogy nem barátnőt szedett össze külföldön.
Mindkettőtök értékrendje szerint szörnyű amit tett, de ha jól vettem ki a szavaidból, nem az irántad lévő érzései, hanem az erkölcsi tartása volt kevés. Nekem úgy tűnik, hogy szeret titeket, és nem akar elhagyni se most se 10 év múlva, ha olyan maradsz mint voltàl. De neked kell eldönteni, hogy meg tudsz-e bocsájtani, lehet nekem sem menne.
Elsősorban igen, de utánaolvastam és orálisan is elkaphatta, sőt az orvos is azt mondta.
Biztos vagyok benne hogy szeret ezt érzem és tudom.
Csak ez az egész dolog annyira undorító hogy most is hányingerem van.
Hogy tehette ezt velem?!
Mondtam neki adjon egy kis időt.
Most nagyon fáj, és biztos időbe fog telni.
Egyébként biztos hogy "belerángatták" tudom is hogy ki...
Természetesen ez őt egyáltalán nem menti fel, de ilyet egymaga sohanem csinált volna.
De ettől függetlenül nagyon dühös és csalódott vagyok.
A helyedben? Nem, semmiképpen nem tudok dönteni helyetted. Azon gondolkodj el, hogy mit, miért.
Egy fiatal férfi minden nap szeretne szexet. Nagy a kisértés.
Ha nem külföldön dolgozna, minden nap együtt lehetnétek, és minden problémátok megoldódna. Kivéve a pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!