Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A család, a gyerekek és a gyerekek fontosabbak az önbecsülésnél?
Kiraknám másik kategóriába a kérdést, de konkrétan anyák véleménye érdekelne, hogy megtudjam egyedül vagyok-e ezzel így.
Minden évben elmegy a párom a barátaival Egyiptomba búvárkodni. Nők soha nem mennek, ez az ő "bulijuk". Nekünk van egy 2,5 és egy 4,5 éves lányunk. Megtudtam, hogy a legutóbbi úton megcsalt. Ez úgy derült ki, hogy megint menni akarnak és az egyik haverjának a felesége megkérdezte tőlem, hogy "Így is elengeded megint? Azt hittem ezek után legalább nem megy". Én meg azonnal belementem, hogy "Persze, hogy elengedem, bízom benne hogy most minden rendben lesz". Azt sem tudtam mire mondom, de az nő olyan gyászos hangon mondta, nem kellett sok, hogy kitaláljam múltkor volt valami gond. Aztán mondta, kimondta amitől már akkor gondoltamban egy picit tartottam, megkérdezte, hogy "Nem félsz, hogy megint megcsal?". Na nekem kb ennyi kellett. Mondtam neki, hogy semmiről nem tudtam, mondja el amit tud. Erre mondta, hogy azt hitte tudom, ő múltkor azt hitte erre céloztam, mikor nálunk voltak, stb. Hát mondtam hogy nem tudom. Elmondta, hogy ittak aztán egy ottani nővel megcsalt engem.
Persze amikor a párom hazajött, már tudta hogy tudom mivel a barátja szólt neki, hogy megtudtam. Mondtam neki, hogy mondja meg hogy ez mit jelent. Hogy már nem szeret vagy miért tette. Erre mondta, hogy ivott, nem gondolkozott, megd*gta, de neki ennyi volt.
Én elhiszem neki. Most ezért váljak el tőle? Persze nem örülök, de tudom hogy őt nem szereti. Azt teljesen más lenne, ha csalt volna hosszú ideig.
Szerintetek hülye vagyok? Azért gondoljunk már bele, hogy emiatt boruljon egy család? Egy ilyen hülye döntés miatt? Nyilván nem esett jól, de azért én őt szeretem és érzem hogy képes vagyok megbocsátani neki. Akikkel erről őszintén beszéltem, azt mondták nem vagyok normális. Tényleg hülye lennék?
Tudod mit nem ertek? Hogy ha neked ez igy ok,akkor a kerdesben miert szerepel az onbecsules szo?
Ha minden problema nelkul tul tudsz ezen lepni,akkor lepj tul,ne erdekeljen masok velemenye.
De ha a buszkesegedet bantja,ne hagyd magad.Meg a csaladi beke erdekeben sem.
Ha a gyerekek nem tudjak meg,nem gondolom h rossz peldat mutatsz nekik,de ha tobbszor megcsal (mert innentol ugy fogja erezni h megteheti,hiszen te konnyen tulleptel az elozon is), akkor valoban ki fog hatni az o kapcsolataikra a ferfiakkal es az a te felelosseged lesz.
Egyelore kivarnek es ha megbocsatanek,azt sem igy h jol van apa mindenkivel megesik.Bunhodjon meg rendesen,erezze h mit veszitene es tudja h ez volt az egyetlen huzasa.Es remenykedj h.tobbszor nem botlik meg. A pia nem kifogas. (2kislany anyukaja vagyok,elvaltam mert a ferjem megcsalt)
Nem kell ennyire álszentnek lenni!
Évente egy ilyen nyaralás nem olcsó. Gondolom, van mit a tejbe aprítani, amit nem a kérdező keres meg GYES alatt.
Abból a kemény 25 ezer forintból nem fog vitézkedni. Most meg semmire sincs gondja anyagi szempontból.
Amikor évi egyszeri "csak kanok" nyaralás van, ott szinte biztos, hogy félre is dugnak. Sztriptízbár, ku.rvák, alkalmi nők. Nem azért nem viszik a családot, mert nem tud az asszony búvárkodni!
Gondolom a lelke mélyén ezt a kérdező is tudta, így nem érte hideg zuhanyként, hogy a kedves férje félrekúrt.
Azért valamennyi tüske maradt benne, azért itt keres megerősítést, hogy ennyiért nem kell még válni.
Válna talán ő is, ha lenne hova menni két picivel, és nem jelentene óriási életszínvonal romlást. Így meg inkább megbocsájt, mert az egyiptomi kúróparti után a kiscsaládot is elviszi apuci a tengerpartra, ahol lehet villogni az újonnan vásárolt rucikban anyucinak is.
Én nem tudnék rá többé párként tekinteni, sem férfiként, max. mint egy lakótárs, de még az sem.
Ránéznék és folyton azt látnám, hogy a másik nőn élvezkedik, őt becézi, őt szorítja, ahogy engem, az ő szájától-puncijától élvez el... nem, az életben látni nem bírnám többé.
Sok mindent leirtak elottem.De valamit talan nem...
A tobbi padi is megcsalta ilyen egyiptomi buvarkodas alatt a feleseget?
Az ittas embernek felsem all rendesen...annyira nem lehetett azert reszeg.
Engem azert zavarna,hogy az egesz barati kor tud rola,es lesajnalnak teged....
Te tudod..a te eleted...
"Bizom benne, hogy most minden rendben lesz."
Itt buktal le. Tudtad, vagy kamu az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!