Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A család, a gyerekek és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A család, a gyerekek és a gyerekek fontosabbak az önbecsülésnél?

Figyelt kérdés

Kiraknám másik kategóriába a kérdést, de konkrétan anyák véleménye érdekelne, hogy megtudjam egyedül vagyok-e ezzel így.

Minden évben elmegy a párom a barátaival Egyiptomba búvárkodni. Nők soha nem mennek, ez az ő "bulijuk". Nekünk van egy 2,5 és egy 4,5 éves lányunk. Megtudtam, hogy a legutóbbi úton megcsalt. Ez úgy derült ki, hogy megint menni akarnak és az egyik haverjának a felesége megkérdezte tőlem, hogy "Így is elengeded megint? Azt hittem ezek után legalább nem megy". Én meg azonnal belementem, hogy "Persze, hogy elengedem, bízom benne hogy most minden rendben lesz". Azt sem tudtam mire mondom, de az nő olyan gyászos hangon mondta, nem kellett sok, hogy kitaláljam múltkor volt valami gond. Aztán mondta, kimondta amitől már akkor gondoltamban egy picit tartottam, megkérdezte, hogy "Nem félsz, hogy megint megcsal?". Na nekem kb ennyi kellett. Mondtam neki, hogy semmiről nem tudtam, mondja el amit tud. Erre mondta, hogy azt hitte tudom, ő múltkor azt hitte erre céloztam, mikor nálunk voltak, stb. Hát mondtam hogy nem tudom. Elmondta, hogy ittak aztán egy ottani nővel megcsalt engem.

Persze amikor a párom hazajött, már tudta hogy tudom mivel a barátja szólt neki, hogy megtudtam. Mondtam neki, hogy mondja meg hogy ez mit jelent. Hogy már nem szeret vagy miért tette. Erre mondta, hogy ivott, nem gondolkozott, megd*gta, de neki ennyi volt.

Én elhiszem neki. Most ezért váljak el tőle? Persze nem örülök, de tudom hogy őt nem szereti. Azt teljesen más lenne, ha csalt volna hosszú ideig.

Szerintetek hülye vagyok? Azért gondoljunk már bele, hogy emiatt boruljon egy család? Egy ilyen hülye döntés miatt? Nyilván nem esett jól, de azért én őt szeretem és érzem hogy képes vagyok megbocsátani neki. Akikkel erről őszintén beszéltem, azt mondták nem vagyok normális. Tényleg hülye lennék?

2017. ápr. 20. 21:37
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a kérdésben nem akartam kétszer írni a "gyerekek" szót
2017. ápr. 20. 21:38
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt itt egy hasonlo kerdes.

En soha tobbet nem biznek benne. Mi 22 eves hazasok vagyunk, fiatalon hazasodtunk.

A ferjem minden evben elmegy Somogybabodra, off road fesztivalra. Ha en most megtudnam, hogy pl.: tavaly ott megcsalt...Akkor az idei fesztival helyett a koltozest javasolnam neki.

2017. ápr. 20. 21:43
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Elválnék. Azonnal. Ezek után már csak minden rosszabb lesz, most hogy már tudod. Valószínűleg nem is ez volt az első és egyetlen alkalom.
2017. ápr. 20. 21:45
 4/43 anonim ***** válasza:
7%
Az ivás kockázatokkal jár...
2017. ápr. 20. 22:00
 5/43 anonim ***** válasza:
92%

Ha iszunk, akkor már dughatunk is mással?

Te is, ha iszol, akkor dugsz mással?

A hűség döntés.

A férjednek nincs önfegyelme. Nem döntött úgy, h hűséges lesz. Egyszer már így döntött, másodjára, harmadjára, többedjére még könnyebben fog kicsit mással dugni. Jellemtelen. Ha, mellette maradsz, egy jellemtelen férfi felesége leszel/vagy, a gyerekeid meg ebben nőnek fel, ráadásul ti vagytok az etalon, a minta... Szép kilátások.

2017. ápr. 20. 22:04
 6/43 A kérdező kommentje:

De most komolyan ezért kellene a társadalom elvárásai szerint elhagynom? Mivel ti is ezt mondtátok eddig mindannyian. De nekem ennél többet jelent a családom, ráadásul azóta már telt el idő és semmi sem lett rosszabb közöttünk, egy jó kapcsolat a miénk. Miért van az, hogy én ezt nem élem meg tragédiának? Persze neki azért nem így mutattam, sokkal jobban felháborodtam. De válni nem akarok. Tudom, hogy hibázott. De úgy érzem nagyobb hiba lenne elválni.

Szóval akkor csak én vagyok a hülye :)

2017. ápr. 20. 22:13
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha most elnézed, máskor is megteszi, hisz nincs mitől félnie.
2017. ápr. 20. 22:15
 8/43 anonim ***** válasza:
63%

Maradj vele, te nem is érdemelsz jobbat.

Remélhetőleg legközelebb valami nemi bajt is rád fog akasztani - kíváncsi leszek, akkor is így vélekedsz-e majd? Vagy ha a gyerekeid fertőzi meg...

2017. ápr. 20. 22:20
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
En inkabb ugy forditanam meg a nezopontot, hogy a kedves parod az egesz kapcsolatat, a csaladotokat semmibe vette valami retkes egyejszakas pin**aert. Ennyit ertek neki, hogy ennyiert hopp, meg is feledkezett rolatok. Nem ugy "kell" ezt nezni szerintem hogy "jaj, csak ennyi tortent".
2017. ápr. 20. 22:23
 10/43 anonim ***** válasza:
33%
Igen, te valóban a mai felfogáshoz képest máshogy látod. Viszont régen például azért nem volt ennyi válás mint ma, azért voltak több évtizedes házasságok, mert úgy fogták fel a dolgokat, mint ezt te.
2017. ápr. 20. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!