Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A család, a gyerekek és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A család, a gyerekek és a gyerekek fontosabbak az önbecsülésnél?

Figyelt kérdés

Kiraknám másik kategóriába a kérdést, de konkrétan anyák véleménye érdekelne, hogy megtudjam egyedül vagyok-e ezzel így.

Minden évben elmegy a párom a barátaival Egyiptomba búvárkodni. Nők soha nem mennek, ez az ő "bulijuk". Nekünk van egy 2,5 és egy 4,5 éves lányunk. Megtudtam, hogy a legutóbbi úton megcsalt. Ez úgy derült ki, hogy megint menni akarnak és az egyik haverjának a felesége megkérdezte tőlem, hogy "Így is elengeded megint? Azt hittem ezek után legalább nem megy". Én meg azonnal belementem, hogy "Persze, hogy elengedem, bízom benne hogy most minden rendben lesz". Azt sem tudtam mire mondom, de az nő olyan gyászos hangon mondta, nem kellett sok, hogy kitaláljam múltkor volt valami gond. Aztán mondta, kimondta amitől már akkor gondoltamban egy picit tartottam, megkérdezte, hogy "Nem félsz, hogy megint megcsal?". Na nekem kb ennyi kellett. Mondtam neki, hogy semmiről nem tudtam, mondja el amit tud. Erre mondta, hogy azt hitte tudom, ő múltkor azt hitte erre céloztam, mikor nálunk voltak, stb. Hát mondtam hogy nem tudom. Elmondta, hogy ittak aztán egy ottani nővel megcsalt engem.

Persze amikor a párom hazajött, már tudta hogy tudom mivel a barátja szólt neki, hogy megtudtam. Mondtam neki, hogy mondja meg hogy ez mit jelent. Hogy már nem szeret vagy miért tette. Erre mondta, hogy ivott, nem gondolkozott, megd*gta, de neki ennyi volt.

Én elhiszem neki. Most ezért váljak el tőle? Persze nem örülök, de tudom hogy őt nem szereti. Azt teljesen más lenne, ha csalt volna hosszú ideig.

Szerintetek hülye vagyok? Azért gondoljunk már bele, hogy emiatt boruljon egy család? Egy ilyen hülye döntés miatt? Nyilván nem esett jól, de azért én őt szeretem és érzem hogy képes vagyok megbocsátani neki. Akikkel erről őszintén beszéltem, azt mondták nem vagyok normális. Tényleg hülye lennék?

2017. ápr. 20. 21:37
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez belefer, akkor mit szamit masok velemenye. En soha nem lepnek tul rajta, ilyen vagyok.
2017. ápr. 20. 22:35
 12/43 anonim ***** válasza:
11%

"a gyerekeid meg ebben nőnek fel, ráadásul ti vagytok az etalon, a minta... Szép kilátások."

Mert a gyerekeknek sokkal nagyobb kaland elvált, egymással marakodó szülők mellett felnőni, ugye? Biztos nem okoz egész életre szóló lelki sebeket :)

2017. ápr. 20. 22:40
 13/43 anonim ***** válasza:
65%
#12. Te kevered a szezont a fazonnal. Ha elváltak ( külön életük van ) hol látnak nap mint nap marakodó szülőket??
2017. ápr. 20. 22:46
 14/43 A kérdező kommentje:
Ezt én is így gondolom mint az egyik válaszoló. Attól, hogy a szülők elválnak a légkörben a gyűlölet még meglehet, nem kell hozzá látni a másikat.
2017. ápr. 20. 22:49
 15/43 anonim ***** válasza:

Nekem a büszkeségem fontosabb lenne.

Épp ezért nincs is családom.

2017. ápr. 20. 22:55
 16/43 anonim ***** válasza:
79%

Én úgy vagyok vele, hogy mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. Kivéve ha van gyereke.

Neked van két kislányod. Ilyen csicska jövőt képzelsz el nekik? Az apjuk egy szemét. Te most tanítod meg nekik, hogy szemetet érdemelnek. Semmi önbecsülés. Semmi tisztelet. Tűrjék majd, hogy a férjeik qrvákba mártogatják a farkukat.

Remélem, találnak más erős nőt, akire felnézhetnek.

2017. ápr. 20. 23:10
 17/43 anonim ***** válasza:
20%

A marakodáshoz nem kell együtt élni. Elég, ha a gyerek mindkét szülőtől azt hallja, mekkora egy szemét a másik...

Persze aki nem akarja észrevenni, hogy a kérdező vele ellentétben nem csak az egyik oldalt látja, az nem is fogja.

2017. ápr. 20. 23:14
 18/43 anonim ***** válasza:
60%
Elárulod, hogy ő mennyit keres és te mennyit keresel?
2017. ápr. 20. 23:18
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg teljesen beszámíthatatlanra itta magát (ami nem valószínű, mert akkor már valszeg képtelen lett volna szexelni) akkor tisztább út lett volna, ha bevallja amit tett, de itt nem csak megcsalás volt, hanem titkolózás is. Mindezek tetejében még simán bele is ment, hogy idén is megy tivornyázni, mintha mi sem történt volna. Vagy még rosszabb - megismételni, amit a múltkor tett.

A helyedben innentől nem bíznék meg a hűségében a jövőben sem, és bár nyilván idegenek nem tudják megmondani, hogy mit tegyél, de gondolj bele, hogy ha vele maradsz, minden este mellé kell majd lefeküdnöd, és sosem fogod tudni, hogy vajon megcsal-e vagy sem. Nem te teszed tönkre a válással a boldog családodat, hanem a férjed tette tönkre, amikor megcsalt.

2017. ápr. 20. 23:18
 20/43 icu75 ***** válasza:
87%

Nem vagy hülye de számodra a szex a pároddal nem sokat jelenthet,ha ezt nem érzed árulásnak és ilyen könnyen túl tudsz lépni rajta. Ez azért nem olyan hogy "jaj istenem hát egyszer étteremben ebédelt én meg főztem neki 2óráig". Te biztosan nem érzed milyen nehéz dolog a hűség (azt gondolom hogy nincs túl nagy libidód)ha szeretnéd a szexet és folyamatosan "ostrom alatt" lennél akkor jobban éreznéd milyen az hogy évtizedekig hűséges vagy és ezt a párod egy laza pillanat alatt értelmetlenné teszi.

Egy éve ezzel a hazug emberrel élsz, aki ezek után is simán a tükörbe és a szemedbe is néz mindenféle lelkifurdalás nélkül. Közben az egész baráti körötök rajtad röhög a hátad mögött.

2017. ápr. 20. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!