Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csalják meg a párjukat?
#10: azért nincsenek az ilyen keresőkön nők, amiért a társkeresőkön is jóval kevesebb valós nő van mint férfi: mert a nőknek nincs szükségük erre, hiszen IRL ostromolja őket egy rakás férfi.
BTW én is több félredugó nőt ismerek a környezetemben mint félredugó férfit.
A 10esnek márpedig teljesen igaza van.
Hímsoviniszta szag van itt nagyon. Van egy ötletem, legyetek b.u.z.i.k és dugjatok egymással. Mindenkinek jobb lesz úgy. :-) A normális férfiak meg megmaradnak nekünk, nőknek.
Fröcsögnek ám a feminácik! :P
Pedig szerintem egyformán kefélnek félre, max. vannak akiknek nem kell "hirdetniük" is magukat hozzá.
"Több esetben a nők csalják meg a párjukat"
Te hol élsz ember? :D
Felénk még mindig több pasas csalja a párját mint fordítva.
Konkrétan, amelyik nő csalja a férjét ismerőseim közül, azt a férje is csalja. Szóval egálban vannak.
Mindkét nem csal..sajnos ez van..nem kell ideológiát gyártani h a nők nem végzik el otthon a dolgukat mert nem igaz..sokról nem is derül ki:S
A nők nem éteri lények alapból ezt is el kell fogadni.
amelyik nő esetleg az, ő meg sajnos sokszor megszívja. Látta már kedves , szép, hűséges nőt akit csalt az ura..csak mert az asszony már unalmas..érted?? nem az van h nem elég jó, hanem mert nem másvalaki..vagy nem fiatal..szóval a nőknek nehezebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!