Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a lányokat tekintik áldozatnak, amikor ők csalják meg a párjukat?
"jajj biztosan jó oka volt rá mert nem kapott meg valamit a kapcsolatától"
Szerintem ez a mondat férfire is és nőre is igaz lehet.
Ha egy kapcsolat odáig fajult, hogy annak megcsalás lett a vége, ott a partnerek nem figyeltek egymás igényeire és nem kapták meg azt a kapcsolatától,amit szerettek volna, ilyen esetben szerintem mindkét fél hibás.
Ne általánosítunk, de szerintem sokszor a nők a hibásak ezért... főleg manapság.
Mondom ezt nőként...
Én nem szembesültem e problémával.
Írj ki ki "Szerelmes vagyok a szeretőmbe" posztot nőként és nézd meg a reakciót. Mindenki elítéli, leghangosabban a nők fognak szitkozódni.
Majd ugyanezzel a címmel férfiként posztolj. Írd le hogy egy házas nő szeretője vagy és azt ígérte hogy elválik Nem hogy elítélnének de még meg is fognak sajnálni.
Érdekes, én pont azt látom, hogy ha egy lány csalja meg a párját, akkor utolsó repedtsarkú (amivel egyetértek), de ha a pasi teszi, akkor hát az neki jár, a férfiak már csak ilyenek, meg kell érteni hogy ők máshogy működnek, különben is az asszony biztos elhízott / nem akart szopni / csak feküdt mint egy darab fa, stb stb.
Mindkét nemtől undorító húzás, és nincs rá mentség, és kész.
Kérlek szépen!
Egy kolléganőm el akart válni, mert agresszív volt a párja és félt! Ennek ellenére, nagyon szerette!
A párja állandóan csalta és bezárta/ követte, stb... Folyamat őrködött!
Egy nap úgy döntött, egyszer megcsalja, hátha meg undorodik tőle, és rendőrök nélkül, szét tudnak válni! + vágyott, egy kis törődésre! Mikor megtudta, nyilván kiakadt... De vissza csalta. De azt mondta, elengedni sosem fogja, vissza vett az agresszióból, de a lányban valami megtört! A mai napig szereti, és Elvileg a pasi is őt! De néha félre mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!