Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy itt a férfiak azért gondolják, hogy a nők mindig maguknál jobb pasit akarnak, mert ők a szépeket tekintik "átlagosnak"?
Ez az egyik oka.
A másik, hogy akire ők azt gondolják, hogy átlagos, az sehol sincs.
Tetszik vagy sem, ma már teljesen elterjedt, hogy a 20-40 közti férfiak edzenek, sportolnak, odafigyelnek a megjelenésükre.
Hála az égnek. :-D
Akin nincs izom, csak sörhas, és az ápoltság tetőfoka, ha megborotválkozik, tiszta pólót húz, és felken egy izzadásgátlót, az sokat nem tett.
Elhúzott mellettük a konkurencia, és lemaradtak.
Ez inkább azért van, mert ritka nagy debilek válaszolgatnak itt, és ha valaki le meri írni köztük, hogy 110 ezres fizetéssel is össze tudtam jönni gyönyörű nővel... Akkor lepontoznak.. Meg nekem támadnak, hogy a csajom biztos mocsok ronda, csak én látom szépnek mert egy selejt vagyok... Ez konkrétan megtörtént pár napja..
Rettenetes fogyatékos megkeseredett pasik válaszolgatnak ebben a kategóriában.
3-as tökéletesen leírta, és a rinyakórusnak üzenem: ezt egy férfi írta, nem egy "aljadék" nő. Ja, 3-as egyébként szerintük, ha vagynos nem vagy, akkor:
a csaj mocsok ronda
mocsok jóképű vagy
szőkőévi kivételt képezel
hazudsz
Amúgy én sokszor gondolkodom, h remélem trollok v vmi egyéb elfogadható ok van, mert ekkora debl nem lehet senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!