Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás ez már?
érzelmi megcsalás az, ha van bnőm, de érzek valamit egy másik nő iránt?
sajnos tettem rá neki utalásokat: hogy fontos nekem, nem akarnám elveszíteni, megszerettem emberileg.
bár lehet, h. utóbbit csak azért fogalmaztam így (emberileg), mert szégyellem, h. a párom mellett ilyeneket mondok egy másik nőnek.
Ha már nem működik a kapcsolat, akkor miért nem vagy fair a lánnyal és szakítasz vele?
Miért mondasz ilyeneket egy másik nőnek, amikor még ott a barátnőd?
Miért nem lehet tisztességesen, becsületesen elrendezi a dolgokat, szakítani és utána udvarolgatni másnak?
Miért csak akkor lehet ,,kidobni" a régit, ha már ott van az új?
Ezt nem érdemli meg se a jelenlegi barátnőd, se a kiszemelted!
Az ilyen férfiaktól hányni tudnék.
Azok a nők, akiknek helyén van az önértékelésük, védeni fogják a párodat és hiteltelenné válhatsz előttük, ha a párod mellett kacsintgatsz rájuk. Így valószínűleg amúgy se kezdenének veled, mint "gyenge jellemmel". Akinek nem "tabu" egy párkapcsolatban lévő fél, önmaga se a megbízhatóság márványszobra, az eléggé sejthető.
Egy párkapcsolatban természetes, hogy időnként egyik félnek megdobban a szíve valami mástól, de az illető érettségén múlik, hogy biztos legyen elsősorban önmagában, aztán a párkapcsolatában, s a párjának az értékeiben is, hogy helyén kezelje az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!