Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás ez már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás ez már?

Figyelt kérdés

érzelmi megcsalás az, ha van bnőm, de érzek valamit egy másik nő iránt?

sajnos tettem rá neki utalásokat: hogy fontos nekem, nem akarnám elveszíteni, megszerettem emberileg.

bár lehet, h. utóbbit csak azért fogalmaztam így (emberileg), mert szégyellem, h. a párom mellett ilyeneket mondok egy másik nőnek.

2017. ápr. 14. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknál hamarabb számít megcsalásnak a "fizikai megcsalás", míg a nőknél a "érzelmi megcsalás", ez tény. Tehát ha lefekszel egy lánnyal, vagy azt mondod a barátnődnek, hogy rájöttél, hogy egy másik lányhoz nagyon kötődsz érzelmileg akkor az utóbbi valószínűleg jobban kiakasztja majd. Tehát ebből kiindulva, igen, ez már egy nőnek ÉRZELMI megcsalásnak minősül.
2017. ápr. 14. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem érezném megcsalásnak, de ha nem akarsz "váltani", vagy változtatni a jelenlegi barátnődön, akkor sürgősen felejtsd el ezeket, mert el fogod kezdeni keresni a hibákat a barátnődben és egyre több érzelmet fogsz táplálni a másik iránt. Ez részben úgy működik, hogy akkor nő az érzelem, ha táplálod. Ha kifejezed a dolgot, teszel rá utalást, teszel érte, hogy többet lásd, ... akkor ez az egész csak még rosszabb lesz, te meg egy féreg leszel, aki egyre inkább meg akarja csalni a nőjét. A másik félnek nem lesz imponáló, ha úgy közelítesz felé, hogy van még barátnőd.
2017. ápr. 14. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:
ebbe sajna már belefutottam: tett nyílt célzást a hölgy, hogy a bnőm biztos nagyon szeret engem, és nem korrekt ezt csinálni a háta mögött.
2017. ápr. 14. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Ennyit megérdemel.
2017. ápr. 14. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
csak ha megdugod akkor számít
2017. ápr. 15. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már nem működik a kapcsolat, akkor miért nem vagy fair a lánnyal és szakítasz vele?

Miért mondasz ilyeneket egy másik nőnek, amikor még ott a barátnőd?

Miért nem lehet tisztességesen, becsületesen elrendezi a dolgokat, szakítani és utána udvarolgatni másnak?

Miért csak akkor lehet ,,kidobni" a régit, ha már ott van az új?

Ezt nem érdemli meg se a jelenlegi barátnőd, se a kiszemelted!

Az ilyen férfiaktól hányni tudnék.

2017. ápr. 15. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Azok a nők, akiknek helyén van az önértékelésük, védeni fogják a párodat és hiteltelenné válhatsz előttük, ha a párod mellett kacsintgatsz rájuk. Így valószínűleg amúgy se kezdenének veled, mint "gyenge jellemmel". Akinek nem "tabu" egy párkapcsolatban lévő fél, önmaga se a megbízhatóság márványszobra, az eléggé sejthető.

Egy párkapcsolatban természetes, hogy időnként egyik félnek megdobban a szíve valami mástól, de az illető érettségén múlik, hogy biztos legyen elsősorban önmagában, aztán a párkapcsolatában, s a párjának az értékeiben is, hogy helyén kezelje az ilyet.

2017. ápr. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!