Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből valami?
Én kiléptem a régi kapcsolatokból.Ő is elhatàrozta,hogy, költözik otthonról.Bejelentette a feleségének,fiànak,hogy màst szeret és költözik...
De hirtelen minden megvàltozott,éreztem,hogy lelkileg bezàr felém.Nem mondta el mi történt otthon,csak annyit,hogy a fia nagyon elkeseredett és mégsem költözik..
Megîgérte neki,hogy szakît velem..
Ezután pàr napig nem keresett...Teljesen magam alatt voltam. Végül én szakîtottam vele,de célzott rà,hogy ő folytatnà îgy...
Kaptam egy egy baràti célzó smst,de hàrîtottam. Csalódtam benne,mert.vissza lépett.
Tudom,hogy nem jó a hàzassàga régóta.
Fiának meg kell értenie, apja nem boldog így s ettől még ő kapcsolatuk nem változik.
Ha beszélhetek vele, megoldom összejöjjetek, de nem miattad, ésszerűség miatt.
Talàlkoztunk.Csak beszélgettünk.Nagyon izzik,forr a levegő köztünk..Érzem,hogy nagyon szeret,de tartom magam vele szembe.. Egyenlőre arra kér segîtsem őt,legyek türelmes...
Mondtam neki,hogy a fiàval véletlenül kellene talàlkoznom,mintha összefutnànk az utcàn...
A feleségéről nem beszél,de ha most,főz rà akkor gondolom próbàlja menteni a hàzassàgàt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!