Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet még ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még ebből valami?

Figyelt kérdés
Pàrkapcsolatban vagyunk mindketten. Egymàsba szerettünk.

2017. ápr. 3. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen vagy nem, de az biztos.
2017. ápr. 3. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne kenyeztess minket ennyi informacio dompinggel... meg a vegen relevans valaszt tudnank adni a kerdesedre.
2017. ápr. 3. 21:02
 3/12 A kérdező kommentje:

Én kiléptem a régi kapcsolatokból.Ő is elhatàrozta,hogy, költözik otthonról.Bejelentette a feleségének,fiànak,hogy màst szeret és költözik...

De hirtelen minden megvàltozott,éreztem,hogy lelkileg bezàr felém.Nem mondta el mi történt otthon,csak annyit,hogy a fia nagyon elkeseredett és mégsem költözik..

Megîgérte neki,hogy szakît velem..

2017. ápr. 3. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj... Hát így nehéz. Figyelj, abba semmiképp se menj bele, hogy ő a gyerek miatt marad, de ilyen-olyan rossz a házassága, és ezért megmaradsz szeretőnek te is. Egy barátnőm járt így, aztán amikor a pasi felesége terhes lett, akkor szembesült vele, hogy ő is csúnyán át lett verve. Szerintem hagyj neki időt, hogy döntsön, hogy kit akar, de addig jegeld a kapcsolatotokat, semmi intimitás, ne is találkozzatok. Amúgy a gyerek szerintem mindig csak kifogás. Neki se jó, ha a szülei már nem szeretik egymást, boldogtalanok együtt.
2017. ápr. 3. 21:20
 5/12 A kérdező kommentje:

Ezután pàr napig nem keresett...Teljesen magam alatt voltam. Végül én szakîtottam vele,de célzott rà,hogy ő folytatnà îgy...

Kaptam egy egy baràti célzó smst,de hàrîtottam. Csalódtam benne,mert.vissza lépett.

Tudom,hogy nem jó a hàzassàga régóta.

2017. ápr. 3. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

Fiának meg kell értenie, apja nem boldog így s ettől még ő kapcsolatuk nem változik.

Ha beszélhetek vele, megoldom összejöjjetek, de nem miattad, ésszerűség miatt.

2017. ápr. 4. 00:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Hat sztem csak gyàva a pasi ennyi !Az oké hogy a fia miatt de én ezt nem hinném el neki hogy csak a fia miatt nem lépett ki a rossz hàzassàgàbol !Én azt szűrném le az ilyen helyzetből hogy a pasi nem hiszi hogy talál még egy olyan nőt aki főz mos takarit rá és kényelmes neki !
2017. ápr. 4. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Ês kényelmes élete lehet egy nő mellett!*
2017. ápr. 4. 21:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Talàlkoztunk.Csak beszélgettünk.Nagyon izzik,forr a levegő köztünk..Érzem,hogy nagyon szeret,de tartom magam vele szembe.. Egyenlőre arra kér segîtsem őt,legyek türelmes...

Mondtam neki,hogy a fiàval véletlenül kellene talàlkoznom,mintha összefutnànk az utcàn...

A feleségéről nem beszél,de ha most,főz rà akkor gondolom próbàlja menteni a hàzassàgàt..

2017. ápr. 6. 02:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkora kamu szöveg ez, hogy a gyerek miatt. Ugyanezt eljátszotta velem egy pasi...hogy a gyerekek miatt bla bla bla...megszakítottunk mindenféle kapcsolatot. Majd 2 év múlva megkeresett...mesélte hogy megpróbálták rendbe hozni a házasságukat. Közben kiderült, hogy a nő sok éve csalta a pasit...még így is megpróbálták de nem ment. Azóta elváltak.
2017. máj. 5. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!