Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még egyszer sem.
De amit várok magamtól: Biztos meglepődnék, és nem tetszene. Nem a megcsalás, mert nem tudok az emberre monogámként gondolni, hanem a hazugság fájna, hogy a párom szarna bele abba, hogy közösen oldjuk meg, ha valami baj van.
Egy illető volt, róla kiderült, hogy minden barátnőjét, volt feleségét is csalta.
Rossz volt, mert szemrebbenés nélkül hazudott a szemembe, de kidobtam, és túltettem magam rajta.
Egyről tudok biztodan:-).
18 évvel ezelőtt történr, az akkori menyasszonyom volt az "elkövető"...iszonyúan dühös, ugyanakkor féltékeny is lettem, majdnem pofonvágtam. Fél évig még húztuk, aztán elküldtem...
Egyik barátnőm, alkalmi jelleggel félrelépegetett. 3 év alatt kb 4 másikkal feküdt le.
Én voltam neki az első, kíváncsi volt.
Belebetegedtem, szakítottunk.
2 exem csalt meg. Az egyik nem érdekelt különösebben, már amúgy is a szakítás szélén voltunk és megcsalás nélkül is gondoltam, hogy nem ő lesz életem párja.
A másik pasi már durvább volt, vele tényleg a közös jövőt terveztük, úgy éreztem megtaláltam az "igazit". Annyira kiakadtam rajta, először el se akartam hinni, pedig ott volt a bizonyíték a szemem előtt. Először jött a döbbenet, aztán a düh, csalódottság, szomorúság, most az utálatnál tartok. :D
Nagyon sokszor, de egy kapcsolaton belül. Az első voltam a srácnak szexuálisan, kíváncsi lett egy idő után. Igazán szerelmes én is belé voltam először, szóval eléggé vak voltam. 5,5 évig voltunk együtt, ebből úgy 3-3,5 évig fűvel-fával csalt kb. Sejtettem, de nem akartam észrevenni a jeleket. Konkrét bizonyítékom csak az elsőnél volt, egy csók volt, azt megbocsátottam. Kár volt. Teljesen beleőrültem, egy önbizalomhiányos, féltékeny, ostoba libaként viselkedtem, folyton gyomorgörcsöm volt, ha nélkülem ment valahová. Eltelt 7,5 év, ma az egyik legjobb barátom, én férjnél vagyok :D Emberként nagyon szeretem, de kapcsolatra alkalmatlan emiatt, azóta is a legyet is röptében típus, persze állandó barátnője mindig van azért. Én az utána következő kapcsolatomat (ő lett a férjem) súlyos bizalmi gondokkal kezdtem, de elmúlt, mert a férjem tök más típus.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!