Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor és miért csaltátok meg a párotokat?
Figyelt kérdés
A "jaj, én nem vagyok olyan fúj, fúj" kommentelők hanyagoljanak.2016. aug. 15. 21:33
1/13 Gotland válasza:
Egyszer csaltam, el is mondtam, szakítottunk is. Még kölyök voltam, és amúgy sem működött.
2/13 A kérdező kommentje:
#1 És azóta mi a helyzet a kapcsolataidban? Röviden persze.
2016. aug. 15. 21:38
3/13 anonim válasza:
Egyszer sem, mert hülye voltam, pedig lett volna rá lehetőségem. :D
4/13 Noren1989 válasza:
0, faxom.
Szép nőim voltak és egészen jól is keféltek.
26/F
5/13 anonim válasza:
Majd.mindegyikben ...
Speci igenyem van amit egy atlag pasi nem tud megadni
Bar volt olyan aki azt mondta ha lannyal csinalom az nem megcsalas
Soha nem tudtak meg ha megtortent
Erzelmet soha nem vittem bele az csak a parome
Ha a parom fekudne le valakivel nem zavarna
Alapban preferalnam a nyitott kapcsolatott
6/13 anonim válasza:
Egyszer, kétszer, háromszor, a többit nem számoltam. A miértre nem tudom a választ.
7/13 mikeXxX válasza:
Zéró ! Akinek ez hihetetlen ott is baj van szerintem ! 37f
8/13 anonim válasza:
Ketszer, ket kulon embert, mindkettot szerelembol.
9/13 anonim válasza:
Soha.. van gerincem , es csaltak mar meg, pont az a gaz, hogy mar nem ez az alap. A normalis...lassan elfogadott dolog lesz a felrekuras mindenki szamara
10/13 anonim válasza:
A volt páromat csaltam meg egyszer. Az ok az volt, hogy szerelmes lettem. Nem bántam meg, több mint 10 éve élek együtt azzal akivel megcsaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!