Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik csalták már meg a másikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik csalták már meg a másikat, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudtatok ellenállni a kísértésnek? Vagy szánt szándékkal kerestetek valakit?

Kiderült valaha?

2016. nov. 17. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Én kerestem.

Ugyanis egy rakás kaki volt a kapcsolatom, minden erőfeszítésem ellenére amit a javítás érdekében tettem.

A párom a kisujját sem mozdította, még csak arra se volt hajlandó hogy hagyja amiket én csinálok. Kijelentette hogy nem szeret, egyszer meg is csalt. Úgyhogy nem volt más út mint kilépni. Hagyományos módon viszont nem akart szakítani, mert szeretettel szeretett és kötődött hozzám ahogy én is hozzá.

Máshogy nem tudtam volna határozottan végérvényesen kilépni ebből a mindkettőnk számára rossz kapcsolatból csak ha valakibe tudok kapaszkodni.

Büszke nem vagyok rá, de nem bántam meg mert tudom hogy másként sokkal több fájdalom ért volna.

2016. nov. 17. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert folytogató volt a kapcsolat. Fiatalok voltunk nagyon, fél éve együtt, de már a gyerekvállalást, jövőbeli házasságot említette egy csomószor és hogy mi lesz majd 5-10 év múlva. Minden hónapban (szerintem direkt) eljátszotta azt, hogy most olyan fura és úgy viselkedik a menzesze mint még soha és fél hogy terhes. Ilyenkor én is betojtam nagyon napokig. Aztán persze sosem volt semmi. (Amúgy óvszert használtunk mindig.)

Jó volt vele és voltak jó részei a kapcsolatnak, de ebből szabadulni akartam és pont találtam olyat, aki lazábban vette a dolgokat és nem akart a nagyon távoli közös jövőről beszélgetni, csak jólérezni magát ott és akkor és ez nekem nagyon kellett.

Nem buktam le és sosem tudta meg. Egyszer a szeretőm otthagyott egy ruhadarabot, amit párom megtalált és kérdőre vont, de a lakótársam nagyon gyorsan kimentett szerencsére és utána nem volt szó a dologról.

2016. nov. 17. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Idősebb férfihoz mentem hozzá az anyagi helyzete miatt és már öregnek érzem + az ágybeli teljesítménye ia egyenlő a nullával. Én is keresem az alkalmakat, meg a kísértéseknek sem állok ellen.

23/N

2016. nov. 17. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért csaltam meg az első pár héten, mert még nem tudtam lemondani az exemről. Persze, nem ez volt az egyetlen oka. Tudtam, hogy még ő is szerelmes az ex barátnőjébe és én csak egy pótlék vagyok neki. Nem éreztem magam teljes értékű barátnőnek és nem is terveztem vele hosszú távra. Kiderült, mert az exbarátnő szépen elmondott neki mindent rólam, aztán ők is összeszűrték a levet.
2016. nov. 17. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Fiatal voltam, és egy haldokló távkapcsolatban éltem, nem láttam értelmét hogy az életem legjobb időszakát elunjam. Elkezdtem vonzódni valaki máshoz, így vele csaltam meg a párom.

Elmondtam neki, még meg is bocsátott, de utána megbeszéltük hogy nincs értelme folytatni.

2016. nov. 17. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy esetben.Mivel az az egész már szinte az első pillanattól kezdve egy szerelmi háromszögnek indult.A sors sajnos jó nagyot csavart a dolgokon.Két fiú hagyta ott aznap éjjel a barátnőjét értem, én végül mindkettőbe beleszerettem.De sajnos ők legjobb barátok voltak, így egyikük kicsit kihátrált a kapcsolatból.Vele csak több mint barátság maradt, másikkal sokkal komolyabb, ő a férjem lett később, pár év múlva, de egészen addig tartott ez a huzavona.Nem tudtam köztük választani.Tudtak mindenről, semmi nem volt köztünk titokban soha.
2016. nov. 17. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!