Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim csaltak már meg titeket visszaadtátok valahogyan? Szivetek szerint mit tennétek azzal a férfival akiről kiderült hogy megcsalt?
Figyelt kérdés
Van olyan mester itt aki nagyon megleckéztette a csalfa pasiját? Nem gyógy válaszok érdekelnek majd az élettől megkapja stb. Hanem olyanok írjanak akik már megleckéztették őket vagy megtették volna szívük szerint csak nem volt bátorságuk.2016. jan. 2. 18:42
1/13 anonim válasza:
Kérdező szereted az agresszív csajokat?
Menj el 1vad dominához -)
2/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és a csalfa férfiakat utálom lehet még fel is lehetne ellenük bérelni.
2016. jan. 2. 18:49
3/13 anonim válasza:
Akkor én inkább vigyázok hogy ne bukjak le.
4/13 A kérdező kommentje:
Utolsó megkeresem a barátnőd. Köszi az infót. Hát lehet élve megúszod de méltósággal nem.
2016. jan. 2. 18:52
5/13 anonim válasza:
:) igen...csaltak meg.Valamiért pszichopata üzemmódba mentem.Aztán kegyetlenül szétaláztam.Direkt az a nő lettem akire mindig is vágyott,természetesen eljátszottam...megkérte a kezem,visszacsaltam gátlástalanul nem is egyszer majd kidobtam.Azthittem enyhülést hoz...hát ez nem adatott meg.
6/13 A kérdező kommentje:
Azért ügyes voltál én megdícsérlek:)
2016. jan. 2. 18:55
7/13 anonim válasza:
Egyszer, de különös módon egyáltalán nem érintett szarul. Tudomásul vettem és továbbálltam. Azóta se érdekel
9/13 anonim válasza:
És a csalfa nőkkel mit tennèl? Engem megcsalt a barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!