Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nektek sem fér bele rendszeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek sem fér bele rendszeresen az ilyesmi?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök más pasit ölelget random a munkahelyén, bújik meg hülyülésből beleharap a kezébe stb. Nekem ezek egyszerűen kiakasztó momentumok. Nyilván nem megcsalás, csak nálam az ilyen intim közelségbe kerülés nap mint nap egyszerűen nem fér bele.

2017. ápr. 8. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelytől, na meg személyiségtől függ.

Én nőként a munkahelyemen rendszeresen látom, hogy megy a finom flört, a kolleganők pasik ölébe ülnek, vihorászások, összebújások, szóval nálunk ez teljesen megszokott. Néha szivatják egymást, pl. volt, hogy ilyen ölbeülős jelenetet lefotóztak, hogy haha, majd megmutatom az asszonynak (a pasinak akkor volt egy hetes babája anyuval otthon...), aztán persze ez csak poén.

Nekem ettől felfordul a gyomrom speciel, főleg, hogy azért nyilván van olyan pasi, aki ezt kihasználja, és nem túl nagy titokkal végigdugja, akit lehet... De persze vannak teljesen normális pasik is a férfikollégák között, és ezek az évődések soha nem mennek túl ezen a határon.

Nekem személy szerint ez nem fér bele - nem is vagyok túlzottan a közösség része a melóhelyen emiatt, ridegnek és távolságtartónak gondolnak. :)

De azt mondom, hogy nem törvényszerű az, hogy túlzásba vigyék - de ezt kívülről soha nem fogod látni.

2017. ápr. 8. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már azt is utálom, ha nap mint nap látom, hogy kedvesen mosolyog nőkre, pedig csak ilyen természet. A férfiakra miért nem mosolyog zsigerből? :D

Összességében nem, nem fér bele rendszeresen! Lehetnek női barátai a páromnak, de azt nem tartom barátságnak, ha simogatják, ölelgetik, puszilgatják egymást, a párom ölébe ül a csaj, stb. Én sem viselkedek így a hím nemű barátaimmal, tehát elvárom tőle is, hogy pattintsa le ezeket, mert ezeket nem baráti kapcsolatban szokás csinálni!

2017. ápr. 8. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy a kapcsolat az embereknek lássuk be. Úgyis mindenki félrebaszik...
2017. ápr. 8. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Pontosan erről beszélek amiről az első válaszoló :S Szinte általános jelenségnek mondható a dolog. A "könnyed" féltől egy kis empátia szerintem hasznos lenne. Belegondolni, hogy a másik nem biztos, hogy örülne ha látná az ilyesmit.
2017. ápr. 8. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Undorító mi van itt... :( Nekem se Kedves Kérdező!
2017. ápr. 8. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Még jó hogy nem fér bele, asszem ha ilyet csinálna és megtudnám szakítanék a nővel.
2017. ápr. 9. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan nős, gyerekes férfi kollégám aki meg szokott csak úgy ölelni. Pl. ha látja rossz kedvem van, elköszönés kép ha nagy ritkán bejön hosszabban az irodámba, volt, hogy mások is ott voltak de a 3 év alatt soha nem közeledett, mint nőhöz, pedig nagy dumás stb. Eleinte nekem is fura volt, de már tök megszoktam.
2017. ápr. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!