Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek sem fér bele rendszeresen az ilyesmi?
Munkahelytől, na meg személyiségtől függ.
Én nőként a munkahelyemen rendszeresen látom, hogy megy a finom flört, a kolleganők pasik ölébe ülnek, vihorászások, összebújások, szóval nálunk ez teljesen megszokott. Néha szivatják egymást, pl. volt, hogy ilyen ölbeülős jelenetet lefotóztak, hogy haha, majd megmutatom az asszonynak (a pasinak akkor volt egy hetes babája anyuval otthon...), aztán persze ez csak poén.
Nekem ettől felfordul a gyomrom speciel, főleg, hogy azért nyilván van olyan pasi, aki ezt kihasználja, és nem túl nagy titokkal végigdugja, akit lehet... De persze vannak teljesen normális pasik is a férfikollégák között, és ezek az évődések soha nem mennek túl ezen a határon.
Nekem személy szerint ez nem fér bele - nem is vagyok túlzottan a közösség része a melóhelyen emiatt, ridegnek és távolságtartónak gondolnak. :)
De azt mondom, hogy nem törvényszerű az, hogy túlzásba vigyék - de ezt kívülről soha nem fogod látni.
Én már azt is utálom, ha nap mint nap látom, hogy kedvesen mosolyog nőkre, pedig csak ilyen természet. A férfiakra miért nem mosolyog zsigerből? :D
Összességében nem, nem fér bele rendszeresen! Lehetnek női barátai a páromnak, de azt nem tartom barátságnak, ha simogatják, ölelgetik, puszilgatják egymást, a párom ölébe ül a csaj, stb. Én sem viselkedek így a hím nemű barátaimmal, tehát elvárom tőle is, hogy pattintsa le ezeket, mert ezeket nem baráti kapcsolatban szokás csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!