Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden eddigi barátnőm megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden eddigi barátnőm megcsaltam. A mostaninak ezt elmondtam és szó van arról, hogy a tudtával lenne mellette egy fix másik barátnő. Szerintetek működhet ez hosszűtávon probléma mentesen?

Figyelt kérdés

2017. márc. 26. 04:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A barátnőd nem akar egy másik pasit rajtad kívűl?
2017. márc. 26. 16:21
 22/25 anonim ***** válasza:
Úgy lenne igazságos
2017. márc. 26. 17:09
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem sokkal tisztességesebb"

Aki minden eddigi barátnőjét megcsalta, az ne beszéljen tisztességről.

2017. márc. 26. 18:10
 24/25 anonim ***** válasza:

#23 szerintem se.

Lehet, hogy a mostani barátnőddel megbeszélted, de mi van a többiekkel? Ők nem érdemelték meg?

Mutathatod magad tisztességesnek, de az én szememben egy féreg vagy akkor is.

2017. márc. 26. 19:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Undorito az ilyen :D 2 nővel beérem, ki az atya uristen vagy. Talalj olyat aki mellett ezt nem fogod erezni, hogy keves es kell egy masik. Hidd el van olyan! ..csak meg nem allsz keszen, de ezert ne masok szivjak meg
2017. márc. 27. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!