Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csókkal megcsalt a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókkal megcsalt a barátnőm, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Depressziora erősen hajlamos a barátnőm és egy érzelmi feketelyuk van benne, de ugyanakkor nagyon kotődő és odaadó alárendelt tud lenni.

Viszont pár hónapja hosszabb ideig nem voltam mellette és elcsattant az egyik álszent kétszínű sunyi módon ragadós srác barátjával egy csók.

Bevallotta nekem, és sajnálja, bocsánatot kért, alig tudta kinyitni az ajtót beszéd is nehezen ment neki annyira szégyelte magát.

Mit kéne tennem?

El kéne verni (fenekeléssel csak!) nevelésként?

Ki mit tenne? Ha meg akarnátok nevelni hogyan tennétek hogy a észbekapjon és visszaálljon a régi kapcsolatunk (ugyanaz már nem lesz)

Amugy szinte bármiben benne lenne hogy visszaszerezzen, ezt a kérdést azért irtam ki mert egyrészt nem akarok értelmetlen dacba átmenni, hanem tényleg a nevelésen van a hangsuly hogy érezze hogy ez nem helyes, megalázó nekem.

Aki csak leszólna megértés nélkül az ne is írjon. Az ő érdekében tenném

2017. márc. 24. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Beteg vagy, inkabb szakits vele az erdekeben.
2017. márc. 24. 15:42
 12/14 MKzoltan válasza:
Mi az gyerek hogy elfenekeld előtimék már leirták később durvább dolgok is jöhetnek mint egy csók csók után sex szokot következni!!
2017. márc. 24. 17:31
 13/14 MKzoltan válasza:
vagy ahogy #5 ös fogalmazott DuGás :)
2017. márc. 24. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsass meg neki, talan felfogta, es nem tesz tobbe ilyet.
2017. márc. 24. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!