Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem érdekel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekel, hogy megcsalt a párom? Miért nem haragszom rá?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt, tegnapelott mondta el, hogy ez alatt 6 novel fekudt le.

Amikor megtudtam egesz nap sirtam megakartam halni minden bajok volt.

Masnap egyszer majdnem sirtam, azota nem is erdekel. Ha elkepzelem sem erzek semmit.

Azt hittem honapokig emiatt fogok szenvedni.

Miert nem erzek semmit?

2017. márc. 22. 15:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ezt vártad, akkor lehet most megnyugodtál mert beigazolódott. De nem értem, miért is vagy még vele...
2017. márc. 22. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy az ő helyében se maradnék veled, nem akarnék olyannal lenni, akit meg akarok csalni, se olyannal akit meg lehet csalni, pláne nem olyannal, akit nem érdekel hogy megcsaltam.
2017. márc. 22. 16:45
 13/17 A kérdező kommentje:

O nem tudja, hogy nem erdekel.

Egyebkent azert mondta el,mert most akarunk osszekoltozni es tiszta lappal akar kezdeni.

Most szeret imad nem csinalja tobbet, de egyik fulemen be masikon be.

Nem tudom minek vagyok meg vele..

2017. márc. 22. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit olyan ez mint a sokkos állapot. "Csak álltam ott mint akit leforráztak." szerintem valami hasonló lehet. Úgy igazán még lehet, el sem jutott a tudatodig annyira sok volt hirtelen.

30/f

2017. márc. 22. 17:43
 15/17 kolosszus22 ***** válasza:
83%

Csak 6 nővel csalt meg míg együtt voltatok, megbízható ember... :D

Igen, most már tuti nem fog többé megtörténni, hogyne... :D

2017. márc. 22. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Rövid leszek: Szakíts vele! Mert neked nem kell ilyen ember, te meg csak azért kellesz neki továbbra is, hogy maradjon egy biztos pont ha a csajszik nem jönnek össze ;)

21/N

2017. márc. 22. 18:48
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

6 nő? Egyet még talán el lehetne nézni, ha volt valami brutál rossz szakaszotok meg még a csillagok is rosszul álltak, na de ez azért már túlzás. Tiszta lap, hehe, a saját bűntudatával akar leszámolni, mert az még a szr embereket is mardossa néha. Csak magán akar könnyíteni.

Szerintem is a sokk miatt nem érzel semmit.

2017. márc. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!