Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt szerintetek?
megtudtam, h. a párom (7 éve vagyunk együtt) közel 1 évig
volt "jóban" egy másik nővel, igaz csak neten át.
lelkileg-érzelmileg nagyon közel kerültek egymáshoz, de a párom nem találkozott vele, attól félvén, hogy teljesen beleszeret.
mit gondoljak, ez most megcsalás?
hogy bízzak meg benne ezek után?
nem barátok voltak, férfiként és nőként kerültek közel egymáshoz, egymásba szerettek, a nő biztosan, és a párom is nagyon ott volt érzelmileg
én csak most tudtam meg, h. majd 1 évig tartott ez, a hátam mögött, titokban zajlott.
Akkor ez még rosszabb. Hazudott, és elárult. Ez mindenhol azonnali tarkólövés. Mi a kérdés amúgy?
Hogy bízz benne???? SEHOGY !
igen, az a kérdés, hogyan tovább? mit csinálnátok a helyemben?
próbál meggyőzni, hogy csak emberileg szerette meg a csajt.
ezen nagyon kiborultam, mert nyilvánvalóan hazugság, hisz előtte azt mondta, direkt kerülte a csajjal való találkozást, hogy nehogy beleszeressen, és történjen fizikailag is köztük valami.
ha attól félt, h. beleszeret, akkor nyilván nemcsak emberileg volt neki a nő fontos.
egyébként a nő válaszút elé állította: vagy ő, vagy éb, mert nem bírta a háromszöget, és akkor a párom mellettem döntött.
de ez engem mégsem nyugtat meg, úgy érzem, elárult, és lelkileg megcsalt.
Voltam hasonló helyzetben. És rossz vége lett. Később bántam meg, hogy nem azonnal dobtam ki. Ugrott a bizalom, és bizalom nélkül nincs kapcsolat. Mellesleg aki egyszer ezt csinálta, máskor is fogja.
Szóval ne várd meg amíg rosszabb lesz. Ne hagyd, hogy tovább megalázzon.
köszönöm.
párom kapcsolatfüggő, fennáll a veszélye, h. a hátam mögött még keresgélne, és akkor dobna, ha megvan az utódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!