Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt szerintetek?

Figyelt kérdés

megtudtam, h. a párom (7 éve vagyunk együtt) közel 1 évig

volt "jóban" egy másik nővel, igaz csak neten át.

lelkileg-érzelmileg nagyon közel kerültek egymáshoz, de a párom nem találkozott vele, attól félvén, hogy teljesen beleszeret.

mit gondoljak, ez most megcsalás?

hogy bízzak meg benne ezek után?

#megcsalás #lelki-érzelmi
2017. márc. 8. 09:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
7%
Esélye nem volt hozzáérni, hogy csalt volna meg? Vagy neked az is megcsalás, ha vannak érzelmileg közeli barátai?
2017. márc. 8. 09:33
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Vitatkoznék. Van érzelmi megcsalás is. Amúgy ha 1 évig "jóban volt" vele, miért nem dobtad ki a francba? Költői kérdés...
2017. márc. 8. 09:38
 3/25 A kérdező kommentje:

nem barátok voltak, férfiként és nőként kerültek közel egymáshoz, egymásba szerettek, a nő biztosan, és a párom is nagyon ott volt érzelmileg

én csak most tudtam meg, h. majd 1 évig tartott ez, a hátam mögött, titokban zajlott.

2017. márc. 8. 09:42
 4/25 anonim ***** válasza:
94%

Akkor ez még rosszabb. Hazudott, és elárult. Ez mindenhol azonnali tarkólövés. Mi a kérdés amúgy?

Hogy bízz benne???? SEHOGY !

2017. márc. 8. 09:44
 5/25 A kérdező kommentje:

igen, az a kérdés, hogyan tovább? mit csinálnátok a helyemben?

próbál meggyőzni, hogy csak emberileg szerette meg a csajt.

ezen nagyon kiborultam, mert nyilvánvalóan hazugság, hisz előtte azt mondta, direkt kerülte a csajjal való találkozást, hogy nehogy beleszeressen, és történjen fizikailag is köztük valami.

ha attól félt, h. beleszeret, akkor nyilván nemcsak emberileg volt neki a nő fontos.

egyébként a nő válaszút elé állította: vagy ő, vagy éb, mert nem bírta a háromszöget, és akkor a párom mellettem döntött.

de ez engem mégsem nyugtat meg, úgy érzem, elárult, és lelkileg megcsalt.

2017. márc. 8. 09:52
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Ez rajtad áll. Ha úgy érzed meg tudod neki bocsájtani, hogy volt plátói szerelme melletted, akkor csináld. Ha nem tudsz ezzel együtt élni, akkor szakíts.
2017. márc. 8. 10:08
 7/25 anonim ***** válasza:
65%
Most nem azért, de ezentúl mindig rettegni fogsz amikor leül a gép elé? Vagy amikor nem vagy otthon? Ugyan már...
2017. márc. 8. 10:12
 8/25 A kérdező kommentje:
utolsó: ha veled ezt csinálta volna a párod, mit szólnál hozzá??
2017. márc. 8. 10:18
 9/25 anonim ***** válasza:
90%

Voltam hasonló helyzetben. És rossz vége lett. Később bántam meg, hogy nem azonnal dobtam ki. Ugrott a bizalom, és bizalom nélkül nincs kapcsolat. Mellesleg aki egyszer ezt csinálta, máskor is fogja.

Szóval ne várd meg amíg rosszabb lesz. Ne hagyd, hogy tovább megalázzon.

2017. márc. 8. 10:24
 10/25 A kérdező kommentje:

köszönöm.

párom kapcsolatfüggő, fennáll a veszélye, h. a hátam mögött még keresgélne, és akkor dobna, ha megvan az utódom.

2017. márc. 8. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.