Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt szerintetek?
megtudtam, h. a párom (7 éve vagyunk együtt) közel 1 évig
volt "jóban" egy másik nővel, igaz csak neten át.
lelkileg-érzelmileg nagyon közel kerültek egymáshoz, de a párom nem találkozott vele, attól félvén, hogy teljesen beleszeret.
mit gondoljak, ez most megcsalás?
hogy bízzak meg benne ezek után?
azt mondja továbbra is, h. csak emberileg szerette meg a másik csajt, és hogy nem akart találkozni vele az is azt bizonyítja szerinte, h. engem szeret, és nem lett köztük semmi.
össze vagyok zavarodva.
Voltam hasonló helyzetben. Te tisztában vagy vele mi is van ő meg szépítgetve simítaná el az egész helyzetet. Hát mutassa meg azt a baráti levelezést amiért neked nem kellene szerinte aggódnod. Had érvényesítsd a jogod, hogy tisztán láss ha még hezitálsz.
Van ez a fajta ember mint a párod aki végső soron nem hűséges inkább csak gyáva félre lépni de a mi lenne ha jellegű kalandok, flörtölés, a tudat miszerint megállná ég a helyét a vadászmezőkön ilyen kis akár évekig tartó levelezéssé fajul. S még partnert is talál hozzá. Egy év már bőven sok s nem olyan amivel leállna max most sunnyog egyet majd folytatja.
köszi
ki fogom dobni
nem akarom látni a levelezést, mert szerintem dühömben kinyírnám.
egyértelmű, h. már nem szeret, nem tisztel engem, ha ezt megtette.
Én egy kicsit máshogy látom, bár egyetértek a korábbi válaszokkal is. De próbáljuk meg a másik oldalt nézni...
Ha igaz az, hogy direkt nem találkozott vele akkor tisztel téged és szeret is. Hiszen érezte, hogy ez a nő megfogja, de ő nem akart engedni az érzelmeinek, mert ragaszkodik hozzád és ahhoz ami köztetek van. És harcolt azért, hogy más ne férkőzzön közétek. Mit kellett volna még tennie?
7 év elteltével bármennyire is szeret téged nyilván már nem olyan mint az elején. Ez normális. Felbukkant valaki, aki - gondolom én - egy kedves ismerősnek indult, majd barát lett belőle (idáig semmi rosszat nem tett), majd túl közel került a nőhöz érzelmileg és válaszul inkább nem találkozott vele többet. Mert téged jobban szeret annál minthogy egy érzelmi fellángolás elszakítsa tőled.
Persze értem hogy megrendült a bizalmad, és azt is értem, hogy fáj. Hiszen érzelmileg elkezdett kötődni máshoz, ami nagyon bántó. De ilyenek lesznek. Hiszen senki nem él burokban, mindenki találkozik új és érdekes emberrel aki talán még a fantáziáját is megmozgatja. Két féle képpen lehet erre reagálni:
1, sodródik az árral
A) kilép a régiből
B) megcsalja a régit
2, küzd az érzelmek ellen
Lehet hogy a második pont sem vezet sehova, mert lehet hogy a vége mégiscsak szakítás, na de megpróbálta, és akarta hogy az eredeti kapcsolata jó legyen és működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!