Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt szerintetek?

Figyelt kérdés

megtudtam, h. a párom (7 éve vagyunk együtt) közel 1 évig

volt "jóban" egy másik nővel, igaz csak neten át.

lelkileg-érzelmileg nagyon közel kerültek egymáshoz, de a párom nem találkozott vele, attól félvén, hogy teljesen beleszeret.

mit gondoljak, ez most megcsalás?

hogy bízzak meg benne ezek után?

#megcsalás #lelki-érzelmi
2017. márc. 8. 09:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem te már eldöntötted, hogy dobod, csak megerősítésre vársz. Hajrá!
2017. márc. 8. 10:46
 12/25 anonim ***** válasza:
5%
Mindenkinek kell adni meg egy eselyt. Hi azunk de az ember csak keson dobben ra mekkorat.
2017. márc. 8. 15:55
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
biztos hogy azonnal szakítanék. egy évig szerelmes másba? jön ezzel a szr dumával, hogy még találkozni se mert vele, nehogy szexeljenek? ki olyan hülye, hogy egy ilyen emberrel maradjon?
2017. márc. 8. 16:17
 14/25 A kérdező kommentje:

azt mondja továbbra is, h. csak emberileg szerette meg a másik csajt, és hogy nem akart találkozni vele az is azt bizonyítja szerinte, h. engem szeret, és nem lett köztük semmi.

össze vagyok zavarodva.

2017. márc. 8. 16:56
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

Voltam hasonló helyzetben. Te tisztában vagy vele mi is van ő meg szépítgetve simítaná el az egész helyzetet. Hát mutassa meg azt a baráti levelezést amiért neked nem kellene szerinte aggódnod. Had érvényesítsd a jogod, hogy tisztán láss ha még hezitálsz.

Van ez a fajta ember mint a párod aki végső soron nem hűséges inkább csak gyáva félre lépni de a mi lenne ha jellegű kalandok, flörtölés, a tudat miszerint megállná ég a helyét a vadászmezőkön ilyen kis akár évekig tartó levelezéssé fajul. S még partnert is talál hozzá. Egy év már bőven sok s nem olyan amivel leállna max most sunnyog egyet majd folytatja.

2017. márc. 8. 21:02
 16/25 A kérdező kommentje:

köszi

ki fogom dobni

nem akarom látni a levelezést, mert szerintem dühömben kinyírnám.

egyértelmű, h. már nem szeret, nem tisztel engem, ha ezt megtette.

2017. márc. 8. 21:39
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
szánalmas ez a próbálkozása. ennél még szánalmasabb lenne megbocsátani neki...
2017. márc. 9. 09:03
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
Hat ha érzelmileg nagyon közel kerültek egymàshoz akkor mindegy mert megcsalt csak érzelmileg !
2017. márc. 9. 23:23
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kicsit máshogy látom, bár egyetértek a korábbi válaszokkal is. De próbáljuk meg a másik oldalt nézni...

Ha igaz az, hogy direkt nem találkozott vele akkor tisztel téged és szeret is. Hiszen érezte, hogy ez a nő megfogja, de ő nem akart engedni az érzelmeinek, mert ragaszkodik hozzád és ahhoz ami köztetek van. És harcolt azért, hogy más ne férkőzzön közétek. Mit kellett volna még tennie?

7 év elteltével bármennyire is szeret téged nyilván már nem olyan mint az elején. Ez normális. Felbukkant valaki, aki - gondolom én - egy kedves ismerősnek indult, majd barát lett belőle (idáig semmi rosszat nem tett), majd túl közel került a nőhöz érzelmileg és válaszul inkább nem találkozott vele többet. Mert téged jobban szeret annál minthogy egy érzelmi fellángolás elszakítsa tőled.

Persze értem hogy megrendült a bizalmad, és azt is értem, hogy fáj. Hiszen érzelmileg elkezdett kötődni máshoz, ami nagyon bántó. De ilyenek lesznek. Hiszen senki nem él burokban, mindenki találkozik új és érdekes emberrel aki talán még a fantáziáját is megmozgatja. Két féle képpen lehet erre reagálni:

1, sodródik az árral

A) kilép a régiből

B) megcsalja a régit

2, küzd az érzelmek ellen

Lehet hogy a második pont sem vezet sehova, mert lehet hogy a vége mégiscsak szakítás, na de megpróbálta, és akarta hogy az eredeti kapcsolata jó legyen és működjön.

2017. márc. 15. 16:08
 20/25 anonim ***** válasza:
.
2017. ápr. 2. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!