Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jó szeretőt tartani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó szeretőt tartani?

Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz szakítani, ha annyira nem jó a kapcsolatod?
2017. márc. 15. 17:37
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
56%-os, te k***aszott szánalmas vagy. Totál átlag életed van, csak belesüppedtél a sz*ros önsajnálatba. Nem is érdemelsz te jót.
2017. márc. 15. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:
És ezek után azt írod hogy tönkretetted az életedet? Nem volt ezen mit tönkretenni, hiszen nem volt alkalmad normális körülmények között felnőni. Az elmebeteg apád és testvéreid tettek tönkre. A lelki terror. Szépen elhitették veled, hogy te vagy a hibás pedig esélyed sem volt normális boldog felnőtté válni. Szerinted ez a te hibád? Rohadtul nem. Mindezek után összejöttél egy nővel, és betegesen ragaszkodtál a boldogsághoz. Nem hozzá, hanem az érzéshez, hogy szeretnek, és ennek elvesztése a fájdalmas, nem azé a ribncé. Ne ítéld el miatta az összes nőt, ne tagadd meg a lehetőséget. Magadat kell rendbehoznod, el kell engedned ezt a sok sz@rt, nem bezárni magadba. Ehhez marha sok erő kell, de mit veszíthetsz? Fel kell szabadulnod. Elmondtad már az apádéknak, hogy mit érzel irántuk? Mondj el mindent és lépj ki az ajtón, és vissza se nézz. Nem vagy egyedül, ha tudnád mennyi ilyen szívszorító történet van az emberek múltjában.
2017. márc. 15. 17:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Kedves 78%os. Egy dologban igazad van. Abban, hogy lassan ez az átlagos. Túl sok embernek kellett így felnőnie, és túl sok kisgyereknek kell átélnie ezt ebben a pillanatban is. És pont az ilyen lelkiszegény emberek miatt, mint te, nem mernek segítséget kérni.
2017. márc. 15. 18:00
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Meg ne haragudj, de nem vagyok lelkiszegény. Ezerszer gázabb dolgok történtek velem, és itt vagyok, és nem vagyok pszichopata. Az egész egy túlreagált rívás. Úristen, nem 9 hónaposan születik meg? jajnofene. Elég sokan nem. Ettől nem lesz senki komplexusos. Exem pl koraszülött volt, és leállt a szíve is. Ehhez képest ő ezt úgy látja, hogy ő nyert a halál ellen, és nem sajnáltatja magát.

Szorongásos gyerek lett? MItől mondd meg? Hogy néha ordítoztak a szülei? Kié nem? Nem bántották egymást, le van írva! Összetenném a kezem, ha engem anyám nem fenyegett volna késsel gyerekként.

Jajj a szaros hit. Mi a gond a hittel jó emberek? Hogy már divat a kereszténységet szidni pedig az aztán nem tehet semmiről?

HOGY AZ EXE AZÉRT RIBI MERT EL VOLT TILTVA TŐLE?

Ez az ember csak azért szaréletű, mert beleringatja magát. Aki ennyire nem életrevaló, sajnálom, de tényleg halálra van ítélve.

2017. márc. 15. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokan elhiszik neked, hogy milyen jól vagy, de lesz aki átlát rajtad. Te vagy az a tipus aki bezárta magába a múltat. Ideig óráig működik, de valamiért mégis itt vagy és mások problémáit olvasod. Ez a srác már most sokkal erősebb nálad lélekben, leírta, nem nyomta el magában megjátsszva hogy minden rendben. Te meg attól akarsz erősnek tűnni, hogy mások felett ítélkezel. Eldöntöd ki való életre és ki nem. Az istenkompexusoddal kompenzálod a valódi énedet. Legalábbis így jön le. Kérlek ne vedd magadra, ha nincs így, de miért is vallanád be, ha még magadnak sem tudod.
2017. márc. 15. 18:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Mármint mit?

Persze, szeretek irányítani. Kialakítottam magamban ezt, a kis szar, elnyomott gyerekben, mert ez kellett ahhoz, hogy túléljek. Egyébként jártam pszichológushoz anno ha volt gondom, és a barátaimmal is megbeszéltem ezeket. Lásson át rajtam aki akar, aki fontos, az úgyis tudja majd, mi van velem. Szóval ha a srác baromi erős, mert egy anonim oldalon kisírja magát, ahelyett, hogy felvállalná magát és elmenne egy szakemberhez, hajrá, ma már könnyű erősnek lenni :D

2017. márc. 15. 18:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Szakemberhez? Manapság frontin recepttel dobálnak ki mindenkit. De ha tudsz jó szakembert írd le, sokaknak van rá szüksége, sajnos.
2017. márc. 15. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
5 év múlva lehet hozzám jönni :D Egyébként kétlem hogy pszichológus kidobálna frontin recepttel, elvégre nem írhat fel gyógyszert. Ne kontárhoz menjen.
2017. márc. 15. 18:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát pedig sajnos így van. Tapasztaltam jópárszor, magam is. Pszichiáter írhat fel bármit. Ma már nincs köztük sok lelkiismeretes. De ha van, akkor én nem vagyok ellene. Ha segít, akkor az jó. De én például amikor elmentem egyhez, ugyanazokat mondta nekem, mint te az 56%osnak. Remélem te nem leszel ilyen, még ha most ez is jött ki belőled. Komolyan kell venni, sok múlik rajta.
2017. márc. 15. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!