Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyi időnek kell eltelnie egy házasságban, hogy elkezdjenek szeretőt tartani a felek?
nem mindegy hogy nő v férfi szemszögből
apa szerint 5-6 évet egészséges max egy kapcsolatban élni, utána váltani kéne, nem is tudja mire van alapozva ez a holtomiglan holtodiglan rendszer
anya szerint meg egy férfi elég lenne egy életen át ha minden ok.
én meg a szeretőnek nem látom értelmét.
ha nem működik egy kapcsolat, minek keserítsem vele az életem.
de utálom ezt a világot semmi erkölcs nincs az emberekbe.
Megértem,hogy el laposodik egy idő után egy kapcsolat de miért kell szerető?
3. én meg azt utálom, ha valaki offol és brletrollkodik a kérdésbe.
Ez a világ soha nem volt erkölcsös.
Hogy válaszoljak is:
Én úgy három év után éreztem hogy nem jó ez így. most öt éves a házasságunk, váltani, kilépni nem tudok.
De ismerek olyat aki tíz, míg más húsz év után "hülyült " meg.
Normális embereknél akik szeretik egymást, ez a pillanat sosem jön el.
Sose értettem minek házasodnak meg az olyanok akik szerint x év után ideje szeretőt tartani, vagy kalandozni. Ha ágyból ágyba akar menni akkor tegye, éljen úgy ameddig feláll a farka/ avagy ameddig kapós a férfiak körében ha nőről van szó, de ne kössön mást magához aki hűséges.
Amikor egyre kevésbé elégülnek ki a vágyak,elvárások.Egyre boldogtalanabb lesz a pár vagy az egyik fél,a gerincesebbje megpróbálja megjavítani a kapcsolatot,ha nem megy elválik,a kevésbé gerincesek szeretőt tartanak.
Környezetemben azt tapasztalom,hogy a férfiak mennek hamarabb félre,többen már az első terhesség idején,illetve a gyermek születése után.De van,aki a kapuzárási pánik idején újít be egy jóval fiatalabb nővel.
Nőknél inkább a bosszúból történő megcsalással találkoztam.
szerintem nincs az az idő, ami után "normális" szeretőt tartani.
Ha nem működik, elválni, kilépni, újrakezdeni. De szeretőt tartani elég alpári és közönséges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!