Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Hogy reagálnátok? Többi lent.
A párommal 2 és fél éve vagyunk együtt, már többször lebukott, hogy interneten főképpen facen más lányoknak írkál, intim fotókat kér és küld, már többször megfogadta, hogy ezt abbahagyja, mert én vagyok neki az egyetlen. Azt hittem remekül vagyunk, viccből csináltam egy kamu facebookot, és leszedtem oldalakról ilyen amatőr intim képeket, meg lányról képeket...ezzel a kamu fiókkal egyből küldtem neki ilyen képeket, mert azt hittem egyből lejön neki, hogy ez kamu. Belenéztem a telefonjába, és úgy tettem mintha először látnám, nekem azt mondta, hogy őt hol érdekelné ilyen nő stb...erre most rá 1 hétre mentem fel erre a kamu oldalra, és több üzenetet is írt, leírta a telefonszámát stb, majd elkezdtem vele beszélni erről a kamu oldalról, mire elküldte a nemi szervét is...próbára akartam tenni, és tessék megbukott. Lányok! Ti mit tennétek a helyemben? Egyből számon kérnétek, hogy ez mi?! Vagy még várjak ezzel?
Egyébként mielőtt valaki azt írná, hogy ennyi időm van ilyenekre, annak már előre leszögezném, hogy pont nem lenne időm, azt hittem a párom normális és el is felejthetem ezt az egész próbára tevéses dolgot.
20/L és 22/F
ha nem fér bele nálad (ami teljesen mértékkel megérthető), te megpróbáltad megbeszélni, de nem hajlik erre
én a helyedben kidobnám és keresnék olyat akivel boldog lehetsz!
24F
Az utolsóval teljes mértékben egyetértek! Úgy aztán jól pofára tudnád ejteni.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!