Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hogy reagáltatok/reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagáltatok/reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ti hogy reagálnátok, ha megtudnátok hogy a szüleitek közül az egyikük már megcsalta a másikat? Mármint tisztázták már, meg minden ilyesmi, csak már történt ilyen, ti mit reagálnátok rá?

Én régebben tudtam meg hogy anya egyszer már megcsalta apát azzal, hogy megcsókolt egy másik férfit, de ez nem biztos, legalábbis nincsenek rá 100%-os bizonyítékok, de apa azt hitte, vagy ha megtörtént, tudta, de aztán megbeszélték, megoldották a problémákat és ment tovább minden a maga rendjén, most 28 éves házasok, ez azt hiszem esküvő után 3-4 évvel történt. Csak ugye mikor apa mesélte, eléggé meglepődtem hogy anya hogy csinált ilyet, ha csinált :D

Nektek van ilyen sztoritok, vagy akár nagyobb összeveszés, ami után kibékültek?

2016. máj. 21. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
előfordul nemcsak ilyen, hanem gyakori behatolás is. van olyan is hogy a gyerek is tudja ezt.
2016. máj. 21. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Sokszor felnőttként tudja meg az ember, nálunk apám lépett le 10 éve, még ő volt felháborodva miközben ő csalta anyumat, még amikor kicsik voltunk akkor is csalta már csak anyum megpróbált nem tudomást venni róla, ez van.
2016. máj. 21. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!