Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok le ha megtudnátok, hogy a pasitok megcsal titeket?
Volt rá példa. Szakítottam, megütött, visszaütöttem, ordítozott velem, veszekedett, hogy én ezt hogy képzelem és nem szakíthatok vele, bla bla bla. Aztán könyörgőre fogta, öngyilkossággal fenyegetőzött satöbbi. Elhagytam. Amúgy a vőlegényem volt.
Azóta már megtaláltam a boldogságot a férjem oldalán:) Az exem még mindig egyedül van (nem csodálom). Azért tudom, mert 1x megkeresett amikor már házas voltam. Azt képzelte hogy otthagyok mindent érte:D jó vicc. Panaszkodott, hogy magányos, és ilyenek. Ilyenkor jön jól, hogy le lehet tiltani:)
1x-i megcsalást hosszú év után megbocsájtanék .
3 éve vagyunk együtt a párommal, szerintem ez már nem kis idő azért. Ha 1x megcsalna, megbocsátanék neki, hisz minden ember a hibájából tanul. És azért már vagyunk együtt olyan régóta, hogy megtudjuk beszélni mit miért tett, átmászunk majd ezen is. De ha többször is megcsalna legyen az mondjuk ugyanazzal a személlyel folyamat vagy mindig más-más emberrel, biztos hogy szakítanék. Ne nézzen senki se madárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!