Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a szeretőmtől teherbe esni (a férjem tudta nélkül)?
Tudom, hogy sokan fognak r.bancnak hívni azért, amit leírok de kérlek olvassátok végig előbb. A férjemmel 2 éve vagyunk házasok, most tervezzük az első gyereket. A szeretőmet még előbb ismertem meg, mint őt, és a szexuális kapcsolat megmaradt közöttünk, de heti 1 alkalommal tudunk csak összejönni, szerencsére egy helyen dolgozunk. Ezek nagyon forró alkalmak és egy teljes hétre feltöltenek, semmiért nem adnám őket.
A szeretőm ugyanakkor nem alkalmas apának, sem férjnek, ezt ő is elismerte, mellettem állítólag nem kefél senkivel, de szerintem hazudik, nem minthogyha számítana. Nem rég azzal állt elő, hogy szeretné, ha a férjemmel az első közös gyerekünk tőle lenne. Én nagyon kiakadtam először, de aztán elgondolkodtatott a dolog, a férjem nem tudná, és a barátnőm szerint egy kis "génjavítás" sosem árt... A szeretőm rendkívül jó testű és fellépésű amolyan álompasi, aki tényleg bármilyen nőt megkaphat magának, a férjem is helyes, de az adottságai inkább átlagosnak mondhatóak, azzal "kompenzál", hogy sportol. Viszont imádja a kicsiket, és minden álma most egy gyerek. A szeretőm az, akire inkább szeretném, hogy a gyerekem hasonlítson, de a férjem az, aki mellett biztonságban fel tudnám nevelni. Olvastam arról, hogy a mai magyar családokban egyébként is jelentős százalékban (állítólag 30% felett) van a nem a családapától származó gyerekek száma. A férjem nem tudná meg, így csak a gyereknek tennék jót.
Ti mit tennétek? Kérlek nemet és kort írjatok, a bunkó beszólásokat limitáljátok. 28/n
Ez most komoly, hogy ilyen lényeket is idecsinált a jó Isten?
Mondd, hogy csak unatkozol és sztorikat gyártasz....
Most kaptam a privát üzenetet Annoidtól, ami imigyen szól: "Mi a f..szról beszélsz te k..rva?"
Azt hiszem, hogy valami nagyon betalált a futyizörejes kiskocsognél. lol
Ne nálam próbálkozz öcsi, nem én vagyok homo, hanem a mestereid a ketrecben. Csókoltatom a kezed lábad te FÉRFI, főleg a himbilimbidet a lábad között. :D
No lásd Annoid, a két minősíthetetlen hangnemben írt privát üzeneted után bennem még mindig maradt némi emberség, illetve kutyaság. Lásd no, utánad vakkantok:
vau, vau!
Sőt, tiszteletből meg is emelem a jobb lábamat ás lehugyozom a nyomodat.
huffnágel pista mester kijött már a pszichiátriáról? Rengeteget vonyítottam utána teliholdas éjszakákon, szívem minden melegével imádkoztam érte, hogy gyógyuljon meg. :)
Érted is ezt teszem, te kis mentális korcs. :)
Nem olvastam el a válaszokat, biztos sokan leírták már előttem, de ez a sztori és az egész szitu ahogy ez így végbement annyira abszurd és visszataszító, hogy hajlok rá csak polgárpukkasztó kamukérdés!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!