Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érdemes a szeretőmtől teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a szeretőmtől teherbe esni (a férjem tudta nélkül)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan fognak r.bancnak hívni azért, amit leírok de kérlek olvassátok végig előbb. A férjemmel 2 éve vagyunk házasok, most tervezzük az első gyereket. A szeretőmet még előbb ismertem meg, mint őt, és a szexuális kapcsolat megmaradt közöttünk, de heti 1 alkalommal tudunk csak összejönni, szerencsére egy helyen dolgozunk. Ezek nagyon forró alkalmak és egy teljes hétre feltöltenek, semmiért nem adnám őket.

A szeretőm ugyanakkor nem alkalmas apának, sem férjnek, ezt ő is elismerte, mellettem állítólag nem kefél senkivel, de szerintem hazudik, nem minthogyha számítana. Nem rég azzal állt elő, hogy szeretné, ha a férjemmel az első közös gyerekünk tőle lenne. Én nagyon kiakadtam először, de aztán elgondolkodtatott a dolog, a férjem nem tudná, és a barátnőm szerint egy kis "génjavítás" sosem árt... A szeretőm rendkívül jó testű és fellépésű amolyan álompasi, aki tényleg bármilyen nőt megkaphat magának, a férjem is helyes, de az adottságai inkább átlagosnak mondhatóak, azzal "kompenzál", hogy sportol. Viszont imádja a kicsiket, és minden álma most egy gyerek. A szeretőm az, akire inkább szeretném, hogy a gyerekem hasonlítson, de a férjem az, aki mellett biztonságban fel tudnám nevelni. Olvastam arról, hogy a mai magyar családokban egyébként is jelentős százalékban (állítólag 30% felett) van a nem a családapától származó gyerekek száma. A férjem nem tudná meg, így csak a gyereknek tennék jót.

Ti mit tennétek? Kérlek nemet és kort írjatok, a bunkó beszólásokat limitáljátok. 28/n

2017. márc. 2. 19:24
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
97%

Igen, lehet eltérő vércsoportja az apjától a gyereknek, de bizonyos típúsu csoportok kombinációjából csak adott vércsoportú utódok születhetnek,íme: [link]

Ettől függgetlenül számtalan olyan orvosi eset akadhat, amikor bizony seperc alatt borul a bili, nem kell nagy dologra gondolni, csak egy eteleges mandulaműtétre, vagy ha bármi okból genetikai vizsgálat szükséges, esetleg korábban születik és még sorolhatnánk a végtelenségig. Elég kamuszgú a történet, de egy ilyen szituációban az alfahím kufircpartner örökítse a génjeit az első jöttmentbe és ne egy férjet tegyen a feleséggel karöltve lóvá. Milyen ember az ilyen, mégha kitaláció is az egész történet? Nem bírsz leszállni a rúdról, de a férjed egzisztenciája, stabilitása az kéne? Szegény szerencsétlen, remélem csak a fejedben létezik mindez, ilyen véglényt senki sem érdemel.

2017. márc. 2. 20:50
 22/39 anonim ***** válasza:
16%
Ezen én is gondolkodtam régen de csak olyan szinten hogy ha esetleg véletlenül becsúszna 😄 jó h vannak nálam is dilisebbek
2017. márc. 2. 20:52
 23/39 anonim ***** válasza:
92%

Te buta vagy! Szted nem jönne rá idővel h nem tőle van?! Te veszelyesen hülye vagy. (Erkölcsi részét hagyjuk. Am minek házasodtal vele akkor ha van meg egy bikad? Pénz? Érdek?) Az illetőnek is sok esze van ha feldob neked ilyet...amit te meg helyeselsz is.. Megerdemelned h veled is igy viselkedjen valaki!!! Ja es remélem a nagy szerelmetek gyümölcse is olyan önző idio@ f*&sz lesz mint a szeretőd. Es csak kihasznala es atb*ssza az anyját mint o az "apját".

26N

2017. márc. 2. 21:05
 24/39 anonim ***** válasza:
95%
Nyitva maradt a férfihang ketrecajtaja és sikerült kiszöknöd te idétlen troll? Ott paráztok állandóan, hogy becsúszik a kakukkfióka, aki nem a férjtől van. Most átjöttél és iderottyantottad férfiként a félelmedet? Maradj migtau, kíméld meg a normális nőket és férfiakat a paranoidtól!
2017. márc. 2. 21:19
 25/39 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen van? Ez komoly? Nem vagy normális baffffki.. ilyen undorító kérdést régóta nem olvastam. Nem érdemes
2017. márc. 2. 21:20
 26/39 anonim ***** válasza:
67%
Nincs ilyen, csak az antifeminista oldalról provokál egy kis sz.csimbók :)
2017. márc. 2. 21:26
 27/39 anonim ***** válasza:

Pedig ahogy olvasgattam mindenféle énfeltáró anonim blogokat nem is olyan ritka ez, de tudjuk jól hogy az alfahím típusok is szórják a világba a magjaikat.

Úgyhogy nem vethet egymás szemére semmit egyik nem sem :)

2017. márc. 2. 21:35
 28/39 anonim ***** válasza:
96%
"Olvastam arról, hogy a mai magyar családokban egyébként is jelentős százalékban (állítólag 30% felett) van a nem a családapától származó gyerekek száma." - na ezt kellett volna kihagynod... :D ezt nem nő írta.
2017. márc. 2. 21:41
 29/39 anonim ***** válasza:
Feltűnő lesz,ha a gyerek esetleg a szeretődre fog hasonlítani arcra... Ne tedd!
2017. márc. 2. 21:44
 30/39 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy érdekes, 10-15 %-ot írnak nem 30-at, de gyanítom most is az a cél, hogy bebizonyosodjon mennyi sząrházi rbanc van.

[link]

2017. márc. 2. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!