Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érdemes a szeretőmtől teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a szeretőmtől teherbe esni (a férjem tudta nélkül)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan fognak r.bancnak hívni azért, amit leírok de kérlek olvassátok végig előbb. A férjemmel 2 éve vagyunk házasok, most tervezzük az első gyereket. A szeretőmet még előbb ismertem meg, mint őt, és a szexuális kapcsolat megmaradt közöttünk, de heti 1 alkalommal tudunk csak összejönni, szerencsére egy helyen dolgozunk. Ezek nagyon forró alkalmak és egy teljes hétre feltöltenek, semmiért nem adnám őket.

A szeretőm ugyanakkor nem alkalmas apának, sem férjnek, ezt ő is elismerte, mellettem állítólag nem kefél senkivel, de szerintem hazudik, nem minthogyha számítana. Nem rég azzal állt elő, hogy szeretné, ha a férjemmel az első közös gyerekünk tőle lenne. Én nagyon kiakadtam először, de aztán elgondolkodtatott a dolog, a férjem nem tudná, és a barátnőm szerint egy kis "génjavítás" sosem árt... A szeretőm rendkívül jó testű és fellépésű amolyan álompasi, aki tényleg bármilyen nőt megkaphat magának, a férjem is helyes, de az adottságai inkább átlagosnak mondhatóak, azzal "kompenzál", hogy sportol. Viszont imádja a kicsiket, és minden álma most egy gyerek. A szeretőm az, akire inkább szeretném, hogy a gyerekem hasonlítson, de a férjem az, aki mellett biztonságban fel tudnám nevelni. Olvastam arról, hogy a mai magyar családokban egyébként is jelentős százalékban (állítólag 30% felett) van a nem a családapától származó gyerekek száma. A férjem nem tudná meg, így csak a gyereknek tennék jót.

Ti mit tennétek? Kérlek nemet és kort írjatok, a bunkó beszólásokat limitáljátok. 28/n

2017. márc. 2. 19:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
Csak el ne szóld magad idővel. Kolléga vált, a párja örült jó gyerektartást kap és közben elszólta magát. Apasági és tényleg semmi köze a gyerekhez a kollégának. Ugrott a gyerektartás:((( Igen, elég sok apa tévhitben neveli a gyereket.
2017. márc. 2. 19:39
 12/39 anonim ***** válasza:
73%
#10 Megmondom mit csinálna: Idejönne kiírni a kérdést, hogy "Csal a mocskos szemét féreg gerinctelen férjem, hogy álljak rajta bosszút"... vagy valami hasonló lenne.
2017. márc. 2. 19:40
 13/39 anonim ***** válasza:
97%

Fiktív történet az itteni "nőimádók" "sikertörténeteit" gyakori hivatkozásait teszi bele egy történetbe, csak az a baj, hogy túl toltad a női karakter aljasságát.

A kicseszés hatványozása miatt nem hihető a sztori...

2017. márc. 2. 19:46
 14/39 anonim ***** válasza:
83%
Ha ez nem kamu, akkor baromi nagy ribizli vagy, remélem felnyomnak neked egy ásót
2017. márc. 2. 19:48
 15/39 anonim ***** válasza:
82%
te nem r.banc vagy, hanem egy idiota. ne szaporodj, leci!
2017. márc. 2. 19:52
 16/39 anonim ***** válasza:
2%
Sztem igazad van kérdező ne hagyd hogy ez a sok negatív eltántoricson :'DD Veleem nem akarod csalni a pasid ?
2017. márc. 2. 19:57
 17/39 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, nem vagy te J.K. Rowling, hogy meséket találj ki. Inkább igyál meg egy csésze teát, és olvass valamit.
2017. márc. 2. 20:20
 18/39 anonim ***** válasza:
92%
Tehát a gyereket a szeretődtől szeretnéd, de úgy, hogy a férjed nevelje, esetleg játszon vele vigyázzon rá. A keresetét leadja, hogy más gyerekét eltarthasd belőle. Akkor mit szólnál, ha a férjed odaállna eléd azzal, hogy tudod mit dolgozz, moss, és főzz rám, a lakás tiszta legyen. Addig kefélek egy másik nőt, mert jobb mint te, és amikor megvan a gyerek foglalkozhatsz vele is. Szerintem sírna a szád, hog
2017. márc. 2. 20:39
 19/39 anonim ***** válasza:
95%
Előző vagyok. Sirna a szád, hogy milyen mocskosak a Férfiak. Azt sem vagyok képes megérteni hogy minek mentél egyáltalán férjhez? Az alapból a másik teljes megalázása, amikor a szemébe hazudsz, és félrekefélsz. A legfőbb, hogy más gyerekét eltartatni vele. Tudom, hogy kérted ne savazzanak, de te egy darab szar vagy ember. Ha meg kamu, akkor aludj jól.
2017. márc. 2. 20:45
 20/39 anonim ***** válasza:
10%
Hagyátok már békén igaza van csak normális géneket akar a gyerekének ti sötétek -.-"
2017. márc. 2. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!