Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érdemes a szeretőmtől teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a szeretőmtől teherbe esni (a férjem tudta nélkül)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan fognak r.bancnak hívni azért, amit leírok de kérlek olvassátok végig előbb. A férjemmel 2 éve vagyunk házasok, most tervezzük az első gyereket. A szeretőmet még előbb ismertem meg, mint őt, és a szexuális kapcsolat megmaradt közöttünk, de heti 1 alkalommal tudunk csak összejönni, szerencsére egy helyen dolgozunk. Ezek nagyon forró alkalmak és egy teljes hétre feltöltenek, semmiért nem adnám őket.

A szeretőm ugyanakkor nem alkalmas apának, sem férjnek, ezt ő is elismerte, mellettem állítólag nem kefél senkivel, de szerintem hazudik, nem minthogyha számítana. Nem rég azzal állt elő, hogy szeretné, ha a férjemmel az első közös gyerekünk tőle lenne. Én nagyon kiakadtam először, de aztán elgondolkodtatott a dolog, a férjem nem tudná, és a barátnőm szerint egy kis "génjavítás" sosem árt... A szeretőm rendkívül jó testű és fellépésű amolyan álompasi, aki tényleg bármilyen nőt megkaphat magának, a férjem is helyes, de az adottságai inkább átlagosnak mondhatóak, azzal "kompenzál", hogy sportol. Viszont imádja a kicsiket, és minden álma most egy gyerek. A szeretőm az, akire inkább szeretném, hogy a gyerekem hasonlítson, de a férjem az, aki mellett biztonságban fel tudnám nevelni. Olvastam arról, hogy a mai magyar családokban egyébként is jelentős százalékban (állítólag 30% felett) van a nem a családapától származó gyerekek száma. A férjem nem tudná meg, így csak a gyereknek tennék jót.

Ti mit tennétek? Kérlek nemet és kort írjatok, a bunkó beszólásokat limitáljátok. 28/n

2017. márc. 2. 19:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
96%
Jo kis kamu igy kora estere xdd
2017. márc. 2. 19:27
 2/39 anonim ***** válasza:
94%
"a bunkó beszólásokat limitáljátok" Ilyen kérdésre nehéz lesz... Én konkrétan hányingert kaptam tőled.
2017. márc. 2. 19:28
 3/39 anonim ***** válasza:
98%
Jesszus úristen odafent az égbe!!
2017. márc. 2. 19:29
 4/39 anonim ***** válasza:
98%
Ha ez igaz akkor...úristen nem is tudom mit mondhatnék. Inkább semmit. Hagyjuk.
2017. márc. 2. 19:30
 5/39 anonim ***** válasza:
93%
Ne nevezd nőnek magad😀
2017. márc. 2. 19:31
 6/39 anonim ***** válasza:
95%
Te inkább semmilyen körülmények között ne szaporodj.
2017. márc. 2. 19:32
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Ok a saját személyes véleményemen kívül:

A genetika nem így működik, két szép embernek is lehet bűnronda, beteges gyereke. Nekem például három öröklődő betegségem is van ami tartós, pedig minden családtagom tök egészséges. És az apukámra hasonlítok, egyértelműen, szóval biztos nem a postás génjei ezek.

Szóval a jobb gének nem garancia. Másrészt ne adj isten történik valami a gyerekkel, bármi és mondjuk vérre van szüksége, bármi, az apja pedig lelkesen adna, akkor hogy közlöd, hogy bocs nem?

És ez most csak a nagyon objektív nézőpont volt... Bár szerintem te ezt már rég eldöntötted, nem is tudom minek kérdezel minket. Valószínűleg semmit nem tudnánk írni, ami meggyőzne, hogy ez mennyire önző, erkölcstelen és gusztustalan dolog lenne.

2017. márc. 2. 19:35
 8/39 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem még el, amúgy a vértípus lehet teljesen más is a gyereknek mint az apának!
2017. márc. 2. 19:37
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Én már eleve azt nem tudom,hogy miért is mentél férjhez? Ha Neked jó volt a kapcsolat a szeretőddel, akkor maradhattál volna Vele, szülhetnél Neki gyereket, akit aztán egyedül felnevelhetnél, még így is korrektebb lenne.

Nem vagyok konzervatív, az élet sokmindent hozhat, de az, amiről Te írsz hajmeresztő.

Te nap, mint nap végig tudnád nézni egy életen keresztül azt,hogy férjed szeretettel fordul a más gyereke felé?És ha pl. a vércsoport az apukáé lenne, akkor mit mondanál?

Lehet.,hogy ez az álompasi - bár szerintem nem nála kezdődik- egyszer meggondolja magát,hogy jól jönne Neki a gyerek és mindent kiteregetve magának követeli mit teszel?

2017. márc. 2. 19:38
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennél ha a férjed megcsalna? Hisztiznél? Minek házasodtál meg?
2017. márc. 2. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!