Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak ha a barátnőtök ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha a barátnőtök ilyet tenne ti mit csinálnátok? Megbocsájtanátok ekkora baklövést.2 baklövést?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőd akivel 2 éve vagytok együtt. A kapcsolatotok jól működik, érezted, hogy szeret téged és ezt mindig próbálta kimutatni, számíthattál rá, ha baj volt. Közös programok, romantikus vacsorák, beszélgetések, meglepetések, jó szex, tudtatok egymásnak tanácsot adni, ha probléma volt azt megtudtátok eddig beszélni. Tényleg minden rendben volt a kapcsolatotokban.

De amikor mész haza azt látod, hogy minden holmija eltűnt, nincsen a fürdőben a fogkeféje, a tisztálkodó szerei, a ruhái, a könyvei, táskája, laptopja stb. Ha hívod nem veszi fel, pedig kicseng a telefon. Sms-re nem reagál, facebookon pedig letiltott téged. Minden kapcsolatot megszüntetett veled.

Ezekután mit tennél?

Felkeresnéd valahogy a barátnődet?

Mit éreznél? Mi lenne az első gondolatod, mi történhetett?

Aggódnál? Kétségbeesnél? Vagy mérges lennél? Ilyen helyzetben mit tudnál tenni?

Azt tudod, hogy a szülei hol élnek. 99%, hogy oda mehetett vissza.

Elmennél hozzá? Magyarázattal tartozna neked,hogy gondolod?

És ha esetleg a városban találkoznál vele, mondjuk éppen kaját vett magának, akkor oda mennétek hozzá?

Mi lenne az első kérdésetek hozzá? Tudnátok nyugodtan kezelni a helyzetet?

Ja, és így a végén, hozzá tenném, hogy a megfutamodás, lelépés oka az volt, hogy életében először elment egy buliba az ismerőseivel. Az egyik férfi felkérte táncolni, de a tánc végén megcsókolta ez a srác. Kb 20 másod percig tartott az egész, mert igazából csóknak sem volt nevezhető, mégis megtörtént ez. Utána nagyon rosszul érezte magát, bűntudata volt, és nagyon félt, hogy ha elmondja neked mi történt akkor majd nem hiszel neki, azthiszed több is történt, nem merte elmondani, mert nem tudta mire számíthat, nagyon szégyellte magát emiatt és tudta, hogy ezzel megcsalt téged. Megbocsájtani meg nem fogsz neki, ezért inkább lelépett, nem mert volna a szemed elé kerülni.

Kort is írjatok légyszi!

L

2017. febr. 12. 09:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Igen, elkellett volna neki mondanom, tudom.

De miért ne mehettem volna el? Miért kellett volna megvárnom amíg lehordja a fejemet? Tudom, hogy nem kezelte volna jól a helyzetet. És amikor találkoztunk akkor ez beigazolódott. Igaz, ez az agresszív fellépése azért volt, mert elcuccoltam. De tudom, hogy ha "csak" a csók történt volna és elmondom neki, amikor otthon van. Akkor sem sok minden változott volna, és ordibált volna ugyanúgy..én meg gyáva vagyok, nem mertem elmondani neki. Tényleg nem gondoltam volna, hogy megkeres. Mindegy is már. Nem akarok mégegyszer ilyet csinálni, tanultam ebből.

2017. febr. 12. 11:16
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan ilyen sötét vagy? Igen. Az lett volna a MINIMUM, hogy vállalod a tetteidért a felelösséget.

Engem is probált megcsokolni már valaki mikor az exszel voltam, hát helyböl orrba vágtam.

Az pedig hogy sunyin-gyáván leléptél, hát gratutálok. Én is megkerestelek volna és tuti megrángatlak ezért. Hülye liba!

2017. febr. 12. 12:28
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Jobb is lesz neki nélküled.

Amúgy én a csókot megbocsájtottam volna, de ez az eltűnés...

Remélem kamu a krédés és nincsenek ilyen retardált emberek.

2017. febr. 12. 13:45
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csalódott és szomorú lennék, hogy akiről két évig azt hittem, hogy sokáig társam lesz, az hirtelen egyik pillanatról a másikra lelép szó nélkül. Nem keresném és nem várnék magyarázatot azok után, ahogy elment.
2017. febr. 12. 16:26
 25/30 anonim ***** válasza:

Ha több év után,annyira sem méltattad,hogy leülj vele és őszintén el mondd neki,hogy mi történt,akkor miről beszélünk?

Így hirtelen eltűnni,letiltani a párodat egyáltalán nem normális dolog, én is kegyetlenül haragudni és értetlenül állnék a dolog előtt,hogy miért???

Mindent meg lehet beszélni.Nem megfutamodni kell.

2017. febr. 12. 19:07
 26/30 anonim ***** válasza:
Vagy éretlen, vagy ennyit ért neki az egész kapcsolat, vagy mindennap megverem, hogy ennyire fél tőlem. Mindhárom esetben inkább hagynám.
2017. febr. 12. 22:58
 27/30 anonim ***** válasza:
Még egy egy cetlit sem tudtál volna otthagyni egy rövid magyarázattal?
2017. febr. 12. 23:17
 28/30 anonim ***** válasza:
Ez egy regény első része akar lenni, és kéred a folytatást? - Ha nem az, akkor azt tanácsolom, ne csinálj semmit, ne menj el hozzá, ne írj neki (papíron, postán elküldve) levelet sem. És ha netán mégis jelentkezne, mondd neki, hogy te őt nem ismered már!! - De ha regény, ami nagyon valószínű, mert te is lány vagy, és férfiaktól kérsz tanácsot, tehát nem egy barátnő csinálta ezt, hanem egy fiúnak kellett ezt tennie, akkor fusson két szálon tovább a történet, a lány életét mutasd be a fiú nélkül, utána a fiú életét a lány nélkül, fejezetenként váltakozva, de hozzá azért még olvassál klasszikusokat is, hogy valóban regény legyen belőle.
2017. febr. 13. 12:14
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha mellőlem lelépne a párom, nem keresném, hanem elgondolkodnék, hogy vajon mit csináltam rosszul? Mert ha csak annyit jelentek neki, ha annyira semmibe vesz, hogy szó nélkül faképnél hagy, akkor qrvára kevés vagyok/voltam neki, és sohasem volt szerelmes belém. Ha találkoznék vele, akkor sem kérdeznék tőle semmit. Az ő élete, az ő döntése. Tanulnék az esetből és legközelebb olyan partnert keresnék, aki VALÓBAN partner mindenben. Ha mégis megtudnám, hogy miért történt ez az egész hercehurca, egyszerűen lehülyézném. Mert az!
2017. febr. 13. 13:40
 30/30 anonim ***** válasza:

Őszintén, ha velem csinált volna ilyet bármikor is barátnő, mire hazaérek lelép, eszemben sem lenne megkeresni, kutatni utána.

A 20mp csók egy dolog, megbocsájtható. De hogy 1mp esélyt sem adtál neki, hogy megbocsájtson, inkább gusztustalan, gyáva féreg módon leléptél, na azt nem tudnám félretenni. Szánalmas, jellemtelen nő(?) vagy, aki nem érdemel kapcsolatot, csak megalázást.

2022. jún. 21. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!