Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak ha a barátnőtök ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha a barátnőtök ilyet tenne ti mit csinálnátok? Megbocsájtanátok ekkora baklövést.2 baklövést?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőd akivel 2 éve vagytok együtt. A kapcsolatotok jól működik, érezted, hogy szeret téged és ezt mindig próbálta kimutatni, számíthattál rá, ha baj volt. Közös programok, romantikus vacsorák, beszélgetések, meglepetések, jó szex, tudtatok egymásnak tanácsot adni, ha probléma volt azt megtudtátok eddig beszélni. Tényleg minden rendben volt a kapcsolatotokban.

De amikor mész haza azt látod, hogy minden holmija eltűnt, nincsen a fürdőben a fogkeféje, a tisztálkodó szerei, a ruhái, a könyvei, táskája, laptopja stb. Ha hívod nem veszi fel, pedig kicseng a telefon. Sms-re nem reagál, facebookon pedig letiltott téged. Minden kapcsolatot megszüntetett veled.

Ezekután mit tennél?

Felkeresnéd valahogy a barátnődet?

Mit éreznél? Mi lenne az első gondolatod, mi történhetett?

Aggódnál? Kétségbeesnél? Vagy mérges lennél? Ilyen helyzetben mit tudnál tenni?

Azt tudod, hogy a szülei hol élnek. 99%, hogy oda mehetett vissza.

Elmennél hozzá? Magyarázattal tartozna neked,hogy gondolod?

És ha esetleg a városban találkoznál vele, mondjuk éppen kaját vett magának, akkor oda mennétek hozzá?

Mi lenne az első kérdésetek hozzá? Tudnátok nyugodtan kezelni a helyzetet?

Ja, és így a végén, hozzá tenném, hogy a megfutamodás, lelépés oka az volt, hogy életében először elment egy buliba az ismerőseivel. Az egyik férfi felkérte táncolni, de a tánc végén megcsókolta ez a srác. Kb 20 másod percig tartott az egész, mert igazából csóknak sem volt nevezhető, mégis megtörtént ez. Utána nagyon rosszul érezte magát, bűntudata volt, és nagyon félt, hogy ha elmondja neked mi történt akkor majd nem hiszel neki, azthiszed több is történt, nem merte elmondani, mert nem tudta mire számíthat, nagyon szégyellte magát emiatt és tudta, hogy ezzel megcsalt téged. Megbocsájtani meg nem fogsz neki, ezért inkább lelépett, nem mert volna a szemed elé kerülni.

Kort is írjatok légyszi!

L

2017. febr. 12. 09:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A városban találkoztam vele. Amikor odajött hozzám megrángatott és csak utána kérdezte, hogy miért mentel el? Kivel csaltam meg? Mit tettem? Nem, nem sajnáltattam magam. Nagyon gyorsan túlakartam lenni ott akkor ezen. Elmeséltem neki, hogy a buliban egy férfival csókolóztam, és még hozzá tettem, hogy tudom, hogy ez megbocsájthatatlan. Azt nem mondtam, hogy nagyon szégyellem magam, vagy, hogy bűntudatom van. Nem is igazán hallgatott meg. Azt mondta 2 baklövésem volt. Az egyik, hogy megcsaltam a második, hogy elmentem és ezt nem mertem neki elmondani..és talán furcsa, de úgy nézett ki azért jobban haragudott rám, amiért leléptem. Én mondtam neki, hogy tudtam, hogy kidobna és csak csúnya vége lehetne ennek, ezért döntöttem úgy, hogy inkább elmegyek. Nem gondoltam volna, hogy a szüleimet is keresni fogja, hogy tudja merre vagyok épp..csak hogy találkozzon vele. Nagyon agresszív volt a fellépése.
2017. febr. 12. 10:07
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna lelkileg zsarolni. Nem akartam sajnáltatni magam. Az egyetlen akkori hibám az lehetett amikor beszéltünk, hogy nem mertem nagyon ránézni és amikor mondtam neki, hogy őszíntén sajnálom amit tettem, akkor meg azzal jött, hogy én egy gyáva alak vagyok, meg hogy képzeltem ezt, miért gondoltam, hogy nem fog keresni. Kicsit felemelte a hangját, akkor kezdtem el sírni, nem tudom miért. Tudom, hogy elszakadt nála a cérna és nagyon megalázó volt az egész helyzet amibe kerültem.
2017. febr. 12. 10:15
 13/30 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tudom mit agresszívoskodtok. Ha ezt velem bejátszaná egy nő, olyan szinten leírná magát, hogy többet nem lenne kedvem kideríteni, hogy egyáltalán miért lépett le. Szánalmas és gyerekes, legalább megkönnyítette a dolgomat, felhívta rá a figyelmem és magától lelépett.
2017. febr. 12. 10:16
 14/30 anonim ***** válasza:
98%

Nem értem, mit csodálkozol... ha szó nélkül lelépne a párom, a föld alól is előkeríteném, miközben szanaszét aggódnám magam.

"...és talán furcsa, de úgy nézett ki azért jobban haragudott rám, amiért leléptem." - MI EBBEN A FURCSA?

Belegondoltál akár 20 másodpercig is (igen, szándékosan ennyi), hogy mit érezhetett a párod, amikor hazaért és szembesült vele, hogy konkrétan eltűntél? Tedd már meg kérlek, hogy egy kicsit beleképzeled magad a helyébe!

Egyébként megjegyzem, az itt r..bancozók többsége feleekkora elánnal esett volna neked a megcsalás miatt, ha nem tetézed ezzel az önző, gyáva, undorító, gerinctelen, féreg lépéssel...

2017. febr. 12. 10:22
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
Azt kaptad amit érdemeltél. Nem a "csók" volt a gázos, hanem amit utána leműveltél... Éretlen, gyerekes, felelősséget vállalni nem tudó kislány vagy. Szánalmas volt az egész műsor. 26/N
2017. febr. 12. 10:27
 16/30 A kérdező kommentje:
Azért csodálkoztam csak és tartottam furcsának, hogy azért jobban dühös amiért leléptem, mert azthittem majd látni sem akar inkább, hiszen önmagában ez már megbocsájthatatlan lehet és nem gondoltam volna, hogy keresni fog vagy bármi. Tudom, hogy szörnyű amit tettem. Még mindig bűntudatom van a történtek miatt. Nagyon féltem a rekaciótól és az amit akkor mondott nekem meg amit csinált, ezt akartam elkerülni. Arra tényleg nem számítottam, hogy megkeres majd. Így is 6 nap után találkoztunk akkor. Addig keresett, a szüleimet hívta, a sulimban is volt állítólag.
2017. febr. 12. 10:31
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintm is a lelepes volt a kegyelemdofes. Ez olyan szintu arulas, amibe nagyon nem szivesen elnem bele magam. A csokot meg meg lehetett volna bocsatani, de az elcuccolassal cserbenhagytad a parodat. Kepzeld magad a helyzetebe es fogadd meg h a kovetkezo kapcsolatodban ilyet nem csinalsz.
2017. febr. 12. 10:38
 18/30 A kérdező kommentje:
Annyit még, hogy a barátom is megcsalt egyszer. Még a kapcsolatunk elején. Ott nem csak csók történt, a szexig azért nem jutottak el, de majdnem. Talán 1 héttel rá mondta el, a születésnapom után egy nappal. Nagyon összevesztünk akkor a napokban, az volt az 1 nagy összezördülés. Ő meg találkozott a haverjának egy lány barátjával akinek elpanaszolta, hogy mi történt..és akkor csalt meg. Ő őszínte volt velem, elmondta, lehet férfiatlan volt tőle, de sírt is. Nem akartam neki ezt megbocsájtani!! Végülis mindent szépen, de lassan..helyrehoztunk. Én viszont nem voltam ilyen bátor, és azthittem, hogy látni sem akarna a barátom stb. Tényleg szégyellem ezt az egészet. Még soha nem volt ilyen velem. Teljesen kikelt magából.
2017. febr. 12. 10:40
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
Pfff. Inkabb jojjetek ossze xD.megerdemlitek egymast.
2017. febr. 12. 10:42
 20/30 anonim ***** válasza:
96%

"...mert azthittem majd látni sem akar inkább, hiszen önmagában ez már megbocsájthatatlan lehet és nem gondoltam volna, hogy keresni fog vagy bármi." - Édesem, mégis melyik ujjából kellett volna kiszopnia, hogy te megcsaltad, és azért tűntél el? Még mindig nem érted...?

Más: jellemzően rossz női (vagyis inkább "kamaszlányi") szokás a túlagyalás, de még ennél is rosszabb a másik helyett gondolkodás. Miért, mi célból, sőt, milyen jogon döntöd el azt, hogy a másik mit érez/gondol, és hogyan reagál majd egy adott szituációra...? Az már csak hab a tortán, hogy te lazán, önkényesen megfosztottad a döntés jogától, döntöttél helyette, elhúztad a csíkot, elmenekültél a tetteid következményei elől, satöbbi-satöbbi, amiket a nemtudomhányas válaszomban írtam. Mindenesetre azt látom, hogy nem sikerült igazán belegondolnod a szituációba még arra 20 másodpercre sem, amit egy idegennel való smárolásra azért rászántál...

2017. febr. 12. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!