Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Férjnel vagyok..de pár hónapja felkeltette az érdeklődésemet egy másik férfi..tudom hogy tetszem neki..1x egy buliban oda jott,magához húzott,megölelt..aztan megakart csókolni(nem hagytam) így az arcomra sikeredett egy puszi :) én mondtam neki hogy nem lehet..férjem van mire ő közölte hogy nem érdekli ,mert neki a én kellek nem a férjem.. Azota eltelt közel fél év .. Ő kiment külföldre dolgozni..karácsonykor volt itthon..mivel a legjobb barátnőm unokabáttya így találkoztunk mikor átmentem barátnőmhöz ő pont ott volt.. Ameddig nem voltam ott akkor barátnőm kislányával nem igen foglalkozott..oda értem és felvettem a kicsit..egyből oda jott játszani vele..megsimogatta a kezem,közben a szemembe nézett (a párja ott ült tőlünk 2méterre )..azóta nem találkoztunk mert visszament melózni..de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből..hiányzik hogy hozzám érjen,rám nézzen..vagy csak hogy beszéljek vele..lássam egyáltalán.. Nem tudom érdemes e ezzel foglalkoznom komolyan..csak egy fellángolás lenne? Vagy vágy? Fogalmam sincs..SEGÍTSÉG!!!! :(

2017. jan. 26. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Először is nem ártana felnőnöd!

Férjnél vagy!

Vagy eldöntöd, hogy befejezd ezt, nem gondolsz rá többé, hisz van egy férjed, akit elvileg szeretsz!

Vagy! Rájössz, hogy már nem szereted a férjed, valami baj van,vagy valami hiányzik és leülsz a férjeddel megbeszélni, hogy mi legyen!

Ha ez megvan! Akkor attól függően, hogy mi a vége, elválsz és mehetsz az új pasihoz, vagy rendbe hozod a házasságod!

Vagy! Választod a manapság, oly divatos dolgot, és gerinctelenül a férjed háta mögött, viszonyba kezdesz.

2017. jan. 26. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:
68%

Legfeljebb fellángolás, meg annak az izgalma, hogy kikezdett veled.

De most próbáld meg a fejed használni. Szerinted mit akar tőled az a pasi, aki úgy kezd rád nyomulni, hogy egyből le akar smárolni, miközben te férjnél vagy, és neki is van párja?

Egyszerűen csak annyi a nagy helyzet, hogy kiszúrta, hogy te kapható lennél egy pár menetre, és nem lenne nagy munka kidumálni a bugyidból. Hidd el, hogy semmi mást nem akar, csak párszor dugni.

Aztán meg eldob, megy haza a kis párjához, akivel eszébe sincs szakítani, téged viszont úgy vág ki a férjed, mint a hasmenéses macskát.

Ez az a helyzet, amikor megtanulod, hogy mit jelent egy házasságban hűségesnek lenni. Az nem azt jelenti, hogy a kutya rád se néz, azért nem feküdtél le mással a férjeden kívül. Hanem azt, hogy akkor is tudsz nemet mondani, és van benned tartás, ha tetszik valaki, és te is neki.

El kell küldeni az ilyen kur.vapecéreket a búsba, és elég határozottan ahhoz, hogy vegye is a lapot. Mert jelenleg ő még ott tart, hogy tovább fűzi az agyad még a csaja orra előtt is...

Nem kell vele találkozni, nem kell hozzá semmilyen módon közeledni, és rövid idő alatt el fog múlni. Utána áldani fogod az eszedet, hogy nem feküdtél össze egy ilyen rongy alakkal.

2017. jan. 26. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!