Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csinálnátok, ha arra mennétek haza, hogy a párotok épp megcsal titeket? Ráadásul pont a közös ágyatokban?
Összeszedném a cuccomat és angolosan távoznék.
Többet látni se bírnám!
Persze ez csak a "békésebb" verzió.
Vérfürdő nem lenne....
Elsőre a csajt kizavarnám a búsba, ha van rajta ruha, ha nincs.
Második lépés: pakolhat a pasi. Viheti amit hozott. Van rá egy órája.
Ami marad, azt bevágom a kazánba. Ha kell, begyújtok én 40 fokban is.
Az legkevésbé sem érdekelne, hogy hova megy, akkor se, ha 99%, az utcára kerül, mert max. a csaja fogadja be.
Zárcsere, új kutya. (A régi mellé, nem helyette, de őt ne ismerje.)
Ez a békés verzió.
Ha háborogni mer, vagy nem szeretne csomagolni, esetleg agresszívan lép fel, akkor jön a nehéztüzérség.
Napokon belül nem lenne munkàja se, az életben nem tud a szakmájában elhelyezkedni, teljes mértékben padlóra küldöm.
A legdurvább az egészben, hogy tünci kis aranyos lányból ezt sose nézné ki. ;)
Osszecsomgolnek es elmennek, telefont soha tobbet nem vennem fel neki es minden kommunikaciot megszuntetek.
A volt ferjem megcsalt (nem a sajat agyunkban) kiderult, ott sem rendeztem jelenetet, csak kozoltem h egy hete van elcuccolni ez aalatt az intervallum alatt csak a legminimalisabbat kommunikaljuk egymassal. Persze o nem akart valni, de pont leszartam:-))
1.Ha az enyém lenne a ház akkor: A csajt a hajánál fogva dobnám az utcára úgy ahogy van. Az exem és az ő cuccai pedig utána!
2.Ha az exemé a ház: a csajt akkor is kidobnám az utcára. Utána összecsomagolnék és elmennék a házból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!