Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csinálnátok, ha arra mennétek haza, hogy a párotok épp megcsal titeket? Ráadásul pont a közös szobátokban.
Szépen, nyugodtan összeszedném a párom legszükségesebb dolgait (fogkefe, tusfürdő, egy váltás ruha), és a csaj kezébe nyomnám.
Jelenetet nem rendeznék, jobban fájna annál, hogy egy kis hisztivel/a cuccaiban okozott kárral/stb. levezethető legyen. Meg azért elég megalázó ez anélkül is.
A későbbiekben már csak a szakítás teendői miatt is beszélnünk kell (anyagiak, lakhatás, stb.), majd akkor beszélhetük erről is, de akkor, abban a pillanatban biztos nem.
A pasinak levágnám a....
A csajon meg ugrálnék a tűsarkúmban amig a bele ki nem jön!
Volt ...
Meglepodtem majd elkezdtem rohogni
Szo nelkul leleptek mind a ketten
Majd egy ora volt mire lenyugodtam akkor osszeszedtem a cuccait es kitettem az ajto ele es irtam neki estig van ideje elvinni kulonben kulazhat ...
Masnap esett le akkor vegig bogtem a napo es este jol berugtam
Röhögtél? Az az ötlet meg honnan jött?
Egyébként megkérdezhetem, hogy mi volt a zavart magyarázkodása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!