Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csinálnátok, ha arra mennétek haza, hogy a párotok épp megcsal titeket? Ráadásul pont a közös szobátokban.
Fogapmam sincsen miert ...
De anno volt egy karamolom, nekem jottek hatulrol, ott is az eslo dobbenet utan elkezdtem nevetni
Valszeg a megkonnyebbulea miatt
A kapcsolat addigra mar a veget jarta es gondolkodtam h hogyan szakitsak - szal orultem h okot adott ra
De ettol meg maga a teny megviselt csak kesobb jott ki ez rajtam
Én biztos, hogy kiakadnék. Attól függően, hogy alapból milyen kedvem van, vagy eszméletlenül ordítanék, vagy amolyan "vihar előtti csend" módon közölném, hogy takarodjanak mind a ketten, de most rögtön - azt se várnám ki, míg felöltöznek, kapja a cuccát, öltözhet a folyosón vagy az utcán, nem érdekel.
Elég sírós vagyok alapból, szerintem az ajtó kulcsra zárása után bőgnék. Sokat.
Hogy utána mi lenne, nem tudom. Nyilván találkozni kéne még, visszaadni a cuccokat, meg ilyeneket, de az biztos, hogy jó pár napig elérhetetlen lennék, leginkább a másik fél érdekében - első dühömben lehet, hogy nekimennék, ha magyarázkodni próbál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!