Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » MIt tegyek ha nem birom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tegyek ha nem birom elviselni, hogy az akit szeretek mással boldog?

Figyelt kérdés

Állitolag szeretett de sajnos ezt már akkor sem hittem el a tettei alapján. Persze a szavak mást mondtak. Aztán eltünt a pasi, majd visszahallottam h már más a "szerelme"

Tudom h nem szeretett hisz minden arra utal és fáj h ebből már soha nem lesz semmi,hiszen én boldognak éreztem magam,és hittem h boldogok lehetünk,de ő csak becsapott.

Más aki hasonlo helyzetben van hogy tudja feldolgozni? Én minden percben rá gondolok,én ezt nem birom feldolgozni h szeretek valakit őszintén és mással boldog.

2017. febr. 1. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Idővel jobb lesz.. Ebben a szituban vagyok,voltam..kilábaló félben vagyok... Azt mondta szeret,stb..de nem kellettem neki...de még szeret meg nem felejtett el,meg a stb duma...de már nem hiszek neki... sírva keltem,sirva feküdtem,de már egyre jobb..majd neked is jobb lesz
2017. febr. 1. 18:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, csak a pasi annyit mondott, hogy nem tudja eldönteni mit akar tőlem, viszont nagyon fontos vagyok neki. Azóta van valakije, de nem beszéltük át azóta se ezt az egészet, de napi szinten találkozunk (Ugyanazon a szakon vagyunk) és jóban vagyunk, barátként tekint rám, de ezzel egyre jobban kínoz, mert nem bírom ki, eleinte olyan is volt, hogy egymás mellett ültünk, de annyira szeretem, hogy a mosolyától is sírhatnékom lett, szóval nemegyszer kellett kiszaladnom mosdóba lenyugodni. Nem tudom tartani a távolságot, hisz tényleg napi szinten összefutunk, keres, én meg egyszerűen látni akarom. És tudom, hogy így csak jobban fog fájni, de nem tudom elengedni.
2017. febr. 18. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!