Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom tartani akarja azzal a kapcsolatot akivel megcsalt akkor én vagyok a rossz hogy ezt nem tudom elviselni?
A srác, gyermek kori barátom volt.
Mivel látássérült, a feleségem rengetegszer segített neki mindazokban amiket Ő a vaksága végedt nem tud megcsinálni.
Úgy érzem visszaélt a srác a jóindulatunkkal, és én ezekután nem kérek belőle, és páromtól is azt szeretném ha megszűntetné vele a kapcsolatot.
srác amikor nálunk járt többször tett egyértelmű célzásokat, kértem hogy fejezzék be, a párom is aztmondta hogy én reagálom túl.
A párom amikor én ilyent tettem, Kérdés nélkül mindenkit letilttatott velem, és közölte hogy maradjanak is ott.
én még ezt se kérhetem, mert Közli hogy nemakarja.
és közli, hogya srác neki a barátja, és neki nemártott.
Közli hogy a srácot nem tilthatja le mert ha ő most elengedi a kezét akkor végleg összetörik. Erre nem akkor kellett volna gondolnia amikor hagyta magát a srácnak?
tudom, az is hibás aki kezdte, meg aki folytatta, én még is aztgondolom, ha a srác nem kezd ki a feleségemmel, nem történik ez meg.
de ez nem az hogy elvesz tőlem egy játékot egy bármilyen vagyontárgyat. ez a legnagyobb szentségtörés amit barát a barát ellen elkövethet!
Ebből már nem lesz soha többé jó kapcsolat. Te természetesen nem tudsz szemet hunyni az ő viszonyuk felett, de ha meg választás elé állítod, akkor vagy a csávót választja, és azért lesz annyi a kapcsolatnak, vagy téged választ, de benne megragad egy hatalmas tüske.
Szóval inkább váljatok el.
Miért nem dobtad ki azt a roh@@dékot is?
Jól tetted, hogy megszüntetted a gyerekkori "baráttal" a kapcsolatot, de ez a melletted élő gerinctelenre ks vonatkotnia kéne.
Kedves Mindenki!Az hogy a párom mondhatjuk megcsalt, 1 dologbol bocsáltom meg neki, Mert annó én is megtettem. A kérdés arra irányul, hog y én vagyok e a hülye amiért szeretném ha a sráccal ezután megszakítana minden kapcsolatot? Neked aki aztkérdezted: Hogy viselem el ezt? jó nagy balek vagyok ha ezt megtehetik velem: Ha a balektivitás azonos számodra azzal az érzéssel amit én úgymondok: Szeretem a párom, akkor készséggel vállalom a balek jelzőt. Neked. Ki aztmondtad: MI szarért alázom vele magam? Csak annyi t mondhatok: Megakarom menteni a házasságomat.
Neked aki aztkérdezted, mondtad: Engedjem a haverral: Lehet hogy azzal rövidtávon jóttennék. de nem lenne mellette bisztonságban a párom.
és végezetül egyetlen mondat.KÖSZÖNÖM mindenki válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!