Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párom tartani akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom tartani akarja azzal a kapcsolatot akivel megcsalt akkor én vagyok a rossz hogy ezt nem tudom elviselni?

Figyelt kérdés

A srác, gyermek kori barátom volt.

Mivel látássérült, a feleségem rengetegszer segített neki mindazokban amiket Ő a vaksága végedt nem tud megcsinálni.

Úgy érzem visszaélt a srác a jóindulatunkkal, és én ezekután nem kérek belőle, és páromtól is azt szeretném ha megszűntetné vele a kapcsolatot.

srác amikor nálunk járt többször tett egyértelmű célzásokat, kértem hogy fejezzék be, a párom is aztmondta hogy én reagálom túl.

A párom amikor én ilyent tettem, Kérdés nélkül mindenkit letilttatott velem, és közölte hogy maradjanak is ott.

én még ezt se kérhetem, mert Közli hogy nemakarja.

és közli, hogya srác neki a barátja, és neki nemártott.

Közli hogy a srácot nem tilthatja le mert ha ő most elengedi a kezét akkor végleg összetörik. Erre nem akkor kellett volna gondolnia amikor hagyta magát a srácnak?

tudom, az is hibás aki kezdte, meg aki folytatta, én még is aztgondolom, ha a srác nem kezd ki a feleségemmel, nem történik ez meg.

de ez nem az hogy elvesz tőlem egy játékot egy bármilyen vagyontárgyat. ez a legnagyobb szentségtörés amit barát a barát ellen elkövethet!

2016. okt. 16. 18:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%
A házasságod nem megmenthető, mert nem valós alapokra épül. Társfüggés, ahol kölcsönösen megcsaljátok egymást. Ha te ebbe akarsz maradni, akkor hajrá, de attól még nem fog nem megcsalni a másik fél vagy szeretni, stb. Mert ez nem szeretet, hanem szeretet függés, személytelenül.
2016. okt. 20. 09:07
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
De menjetek el párterápiára és a szakember biztos okosabbakat tud mondani.
2016. okt. 20. 09:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te vagy a hülye. Az én életemben is van egy pasi, akit pátyolgatok, s bár mi nem szexelünk, nem várom el senkitől, hogy ezt elfogadja. Senkinek se akar második lenni.
2016. okt. 20. 13:59
 14/23 A kérdező kommentje:
éÜdv! 13-as aki aztmondtad, szerinted Én vagyok a hülye.... Kifelytenéd ezt egy kissé bővebben? miért is vagyok én a hülye? ha jóltudom ti ezzel a bizonyos férfiúval nem szexeltek, nos, amég nem szexelt a párom a sráccal, addég nekem se volt azzal bajom hogy tartották a kapcsolatot, illetőleg úgymondanám, hogy a Páromba bíztam, a srác ilyentén erkölcseiben már akkor is mondhatni kétkedve, de mondjuk hogy megalkudtam a helyzettel. A párterápiát jóötletnek tartom, nemkizárt hogy besikeredik.Érdekes dolgokra rádöbbenni ahogy jönnek a válszok, úgyhogy váromváromvárom az indokokat, és a további gondolatmeneteket. .... Érdekes volt az is aki aztírta hogy kölcsönös szeretetfüggés. Nemmondom hogy így van de egy nagyon is érdekes és tanúlságos nézőpont.
2016. okt. 21. 07:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Akik válaszoltak a kérdésre, talán elsiklottak valami felett.

Míg a férj a kapcsolat legelső percétől félrelépett, fix szeretőt tartott és prostituáltakhoz járt öt éven át.

Öt év után bukott meg.

A feleség ezt követően tette meg egyetlen egyszer.

Így is a feleség a gerinctelen?

2017. jan. 16. 13:02
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem. És valószínű valami érzelmi kapcsolat is kialakulhatott közben. Nem tudsz mit csinálni,és ne is próbáld, Az,hogy pont a ˇbarátoddalˇtörtént meg? Ne rugózz,ha vele akarsz maradni,ha nem,akkor meg mindegy.
2017. jan. 16. 13:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Hogy valaki a kérdésre is válaszoljon én úgy gondolom nagyon is helyesen gondolod hogy meg kene szakítani a parodnak a sráccal minden kapcsolatot..ezek utan ha van lelke o is megérti miért hagyjátok magára..
2017. jan. 18. 19:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg se te, sem a feleséged nem alkalmas öszinte párkapcsolatra egy másik emberrel. A vak srácnak meg hajra.
2017. jan. 18. 19:48
 19/23 anonim ***** válasza:

A "gerinctelen" feleség vagyok.

Tudom, hogy nem mentség, de le kell írnom.

Én ÖT ÉV után döbbentem rá, hogy a férjem egyetlen percig sem volt hű. Úgy tudtam, válófélben van, külön él. Ehhez képest az első felesége ágyából költözött hozzám, ahová 5éven át visszajárt. Emellett több tartós csetszexpartner, éveken át fix szerető és rengeteg prostituált kísérte az útját.

Nem mentegetőzöm. Félreléptem. Egyetlenegyszer. De a szegény, megcsalt férj vergődését a fentiek tükrében enyhe túlzásnak tartom.

2017. jan. 19. 13:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Én ezt most nem értem, hol írta a kérdező, hogy öt éven keresztül csalta a feleségét?
2017. jan. 19. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!