Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szabad elviselni azt, hogy megaláz és semmibe vesz az a személy akit szeretek?
Először is: Idióta vagy.
Másodszor: Ha nem akarsz vele szakítani annak ellenére, hogy semmibe vesz, nem szeret és nem törődik veled, akkor gratulálok, megérdemled az első jelzőt.
Csatlakoznom kell az elsőhöz. Nem vagy normális ha ezt hagyod.
Mi az hogy meddig szabad elviselni? Semeddig!! Ha ilyen lenne a barátnőm kb 1 hetet kapna hogy összeszedje magát aztán kib&sznám mint a macskát sz@rni.
Borzasztóan gyenge önértékelésed lehet. Legyen önbizalmad, olyan embert kell keresni aki nem azért van hogy megkeserítse az életed, hanem hogy boldoggá tegyen.
Vannak nők, akiknek nincs önbecsülésük, ezért mindent, mondom MINDENT elviselnek a pasijuktól. Ez keveredik egyfajta társfüggőséggel is és hitetlenséggel is, hogy ők már nem jók semmire, és senkinek. 19 évesen ez elég GÁZ!!! De ismerek 20on, sőt 30on éves nőket is, akik ilyenek.
NE SZAKÍTS VELE! ÉLJETEK BOLDOGAN ÉLETETEK VÉGÉIG!!
Ja, addig nem, mert általában a pasi elégeli meg, hogy ilyen "puhapinák" a párjuk és félrekúr, majd talál egy belevaló csajt magának...
Sok boldogságot!
Én beszólásokat, csipkelődéseket gonosz megjegyzéseket sokat elnéztem a páromnak (főleg mert azt mondta olyankor csak hülyéskedett) de azért ez már durva.-
Nálunk a családban ez amugy apu szid mindenkit. Próbálunk menekülni.Ilyet nem elviselni SENKITŐL mert tönkretesz!!
8as milyen belevaló csajt?te tényleg azt hiszed hogy a belevalóságon múlik az egész?
Az igaz hogy õ nem tanult tovább és jelenleg egy elég strapás munkája van és anyagilag a családja nem állt sosem jòl majd szülei el is váltak.engem meg volt hogy azzal bántott hogy a családomnak sok pénze van meg hogy mi az hogy a szüleim elmnnek ide vagy oda pihenni vagy hogy milyenek higy a tesómnak megveznek sok mimdent.vagy hogy õk csak úgy kapták azt a pénzt.holottwlmomdtam neki hogy rengeteget solgoztak régen szegénywk voltak és megérdemlik azt ami most van.vagy hogy azêrt húzgalta ram a szajat múltkor mert azt mondtam higy tanulással toltom a nyarat nem azal hogy dolgozok.es erre bevagta hogy ja aki megteheti.mde en soha nem tettem neki semmi rossz megjegyzest az anyagihelyzetukre sot ha felhoztamondtam hogy engem ez nem erdekel mert en magamnak akarom megteremteni a penzem es nem tole varom el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!