Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szabad elviselni azt, hogy megaláz és semmibe vesz az a személy akit szeretek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.19éves lány vagyok 3éve kapcsolatban egy 22éves fiúval.nagy szerelemmel indult ez a kapcsolat de az idõ folyamán minden más lett..én egy hihetetlenül féltõ bizalmatlan ember voltam de okkal!és õ meg átváltozott egy ordibáló káromkodó idegronccsá.az utóbbi egy évem arról szól hogy mindig magamat hibáztatom mindenér mert õ ezt ordítja mindig nekem hogy mindn az én hibám stb.mostanában már nem is ellenkezek vele inkább helyeselek és odabújok hozzá mégha el is mond mindennek mégia ezekutánis engem cseszeget hogy ô ezt nem tudja elviselni amit csinálok stb.pediig seemmmit nem csinálok soha nem mondok neki semmi rosszat mindent megengedek neki de ô csak bánt.folyton csak sírok mert fáj az amiket mondd nekem mások elõtt is ordibál velem és lekezelõen beszél rólam.nem lehet vele beszélni mert ha merek mondani bármit is hogy valami nem tetszik ordít és fenyeget hogy suakítunk miattam mert ilyen vagyok és elmond minden rossznak.nem tudok vele szakítani de már nem bírom hogy oldjam ezt meg?:(2013. márc. 10. 11:39
11/20 anonim válasza:
Nagyon nehezen lehet olvasni, amit írsz, de az egész nem ezen múlik. Ha tetszik, viseld el tőle, amit kapsz. Meg fogadd el, amit írunk és cselekedj belátásod szerint.
A véleményem nem változik. Remélem, a tiéd fog irányába...
üdv: 8as
12/20 anonim válasza:
Ja, még annyit, hogy vannak olyan nők, akik azt a pasit szeretik, akik megalázzák. Mert ők a férfias FÉRFIAK!!! Nem tudom, te milyen nő vagy...
13/20 fospuska válasza:
hagyd már ezt a komplexusos szerencsétlent... sose fogja feldolgozni,hogy jobban állsz anyagilag,emberileg,mindenhogy. közben eszébe sem jut,hogy ő kefélte el a saját életét. arról meg végképp nem tehetsz,hogy a szüleid tehetősek. rajtad éli ki a nyomorát,te meg hagyod. kell ez neked...?
14/20 A kérdező kommentje:
Nem nem kell ez nekem!köszönöm a kommenteket.de hiána tudom hoy mi a helyes lêpés valami sosem engedi hogy vége legyen ennek az egésznek..volt hogy szakítot velem de kêt hét múlva mimdig itt állt az ajtóban ês sír hogy kezdjük újra.félek hogy ez lesz mindig.talán a mrgváltást az fogja hozni hogy megyek tanulni jövõre új városba és szüleim fizetnek ott albêrletet tehát nem kell maj hazajárnom..szerintem csak úgy fog menni mert másképp nem fog menni:(
2013. márc. 10. 13:18
15/20 anonim válasza:
Utánad megy...
Kereső szavak: "szánalom", társfüggőség", "komplexus", "fóbia", kishitűség", "önbizalomhiány", "szerelem"...
Ja, bocs! Az utolsót véletlenül írtam...
16/20 anonim válasza:
sosem értettem miért szeret némelyik lány egy olyat aki az arcukba törli a seggét
még jóhogy nem vagyok csaj
17/20 anonim válasza:
Ha szeret valakit az ember attól sok mindent elvisel. Van aki pedig szó szerint MINDENT.
18/20 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem jönne utánam!ez 100%!
2013. márc. 10. 18:46
19/20 anonim válasza:
Mindegy! A csávóról megvan a véleményünk. De rólad is…
20/20 anonim válasza:
Ha azt mondjuk ugorj bele a kútba megteszed?? Mindegy ki mit mond a döntés a te kezedben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!