Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet elviselni azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elviselni azt a tudatod, hogy életed első szerelme megcsalt?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 23:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
29%
A többi is meg fog...
2015. dec. 17. 23:58
 2/16 A kérdező kommentje:

Kétlem, hogy meg fog. Sok barátnőm volt, és eddig egyik sem csalt meg. Trolling attempt 2/10. Next, please.

És a jövőben az ilyen no-lifer értelmi fogyatékosok kíméljenek a válaszokkal, ha kérhetem.

2015. dec. 18. 00:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Nézd úgy, hogy a legtöbb ember első kapcsolata nem életre szóló.
2015. dec. 18. 00:03
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

"Trolling attempt 2/10. Next, please. no-lifer"

Miért használsz ilyen szavakat? Lehet ez volt az oka, mert ilyen: Nagyon menő vagyok, mert angol szavakkal tűzdelem tele a mondandóimat...

2015. dec. 18. 00:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Egészségére, első, nem utolsó :))
2015. dec. 18. 00:41
 6/16 anonim ***** válasza:

Gondolom fiatal vagy meg..

Nehez amikor az ember eloszor talalkozik hasonlo erzesekkel, nem tudja kezelni, nem tudja mit kezdjen vele.

Eletem elso szerelme engem is megcsalt, nem is egyszer..A tanulsag utolag az volt, hogy azonnal ott kellett volna hagynom..mivel megbocsajtottam szenvedtem meg par evet..en azt hittem, hogy ha valakit szeretek mindent el kell neznem neki..rosszul hittem..

Ma mar nem bocsajtanek meg egy megcsalast.

A dontes viszont a tied.

27 N

2015. dec. 18. 07:30
 7/16 anonim ***** válasza:
megérted hogy ő szabad ember és nincs felette uralmad.
2015. dec. 18. 08:26
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Sok barátnőd volt, egyiket sem bírtad megtartani. Erre nem kéne felvágni. Az meg eleve nevetséges, hogy angolul próbálsz beszólni valakinek. Csak annyit árult el rólad, hogy túl sokat lógsz 9gag-en és társain. Ettől se relevánsabbnak, se értelmesebbnek nem fogsz hatni, ráadásul eléggé emeli a "no-lifer" faktorodat.
2015. dec. 18. 08:47
 9/16 anonim ***** válasza:

(Maybe) Epic answer in progress:

Ha megcsalt, akkor keress másikat, aki nem fog. Társkeresőkön, iskolában, munkahelyen, közösségben, bárhol, csak keress. Az ember nem lehet egyedül.

Indok: Ha találsz valakit, aki átveszi az Ő szerepét, akkor mindegy, kitől kapod meg azt a szeretetet és kinek a révén cirkulálnak az érzések. Hangsúlyozom - ez személyes tapasztalat, én így működöm. Az a típus vagyok, aki mélyen beleszeret valakibe "élete végéig", de ha az illető eldob engem, pillanatok alatt mást keresek és abba szeretek bele "életem végéig" (amíg el nem dob).

Én véletlenszerűen találtam mondjuk. Úgy, hogy épp nem kerestem, de 10 év keresésbe telt és 4 exet találtam is. Az ötödik már az Igazi :)

Mondhatod, hogy Ultimate No-Lifer sőt Anti-Lifer vagyok, de nekem ez vált be. Arról jelenleg még nincs tudomásom, hogy mások hogy működnek ilyen téren.

2015. dec. 18. 09:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elfogadod a tényt, hogy életed szerelme annyira sem tartott, hogy hűséges legyen hozzád, és beletörődsz, hogy mégse ő az igazi.
2015. dec. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!