Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni azt a tudatod, hogy életed első szerelme megcsalt?
Kétlem, hogy meg fog. Sok barátnőm volt, és eddig egyik sem csalt meg. Trolling attempt 2/10. Next, please.
És a jövőben az ilyen no-lifer értelmi fogyatékosok kíméljenek a válaszokkal, ha kérhetem.
"Trolling attempt 2/10. Next, please. no-lifer"
Miért használsz ilyen szavakat? Lehet ez volt az oka, mert ilyen: Nagyon menő vagyok, mert angol szavakkal tűzdelem tele a mondandóimat...
Gondolom fiatal vagy meg..
Nehez amikor az ember eloszor talalkozik hasonlo erzesekkel, nem tudja kezelni, nem tudja mit kezdjen vele.
Eletem elso szerelme engem is megcsalt, nem is egyszer..A tanulsag utolag az volt, hogy azonnal ott kellett volna hagynom..mivel megbocsajtottam szenvedtem meg par evet..en azt hittem, hogy ha valakit szeretek mindent el kell neznem neki..rosszul hittem..
Ma mar nem bocsajtanek meg egy megcsalast.
A dontes viszont a tied.
27 N
(Maybe) Epic answer in progress:
Ha megcsalt, akkor keress másikat, aki nem fog. Társkeresőkön, iskolában, munkahelyen, közösségben, bárhol, csak keress. Az ember nem lehet egyedül.
Indok: Ha találsz valakit, aki átveszi az Ő szerepét, akkor mindegy, kitől kapod meg azt a szeretetet és kinek a révén cirkulálnak az érzések. Hangsúlyozom - ez személyes tapasztalat, én így működöm. Az a típus vagyok, aki mélyen beleszeret valakibe "élete végéig", de ha az illető eldob engem, pillanatok alatt mást keresek és abba szeretek bele "életem végéig" (amíg el nem dob).
Én véletlenszerűen találtam mondjuk. Úgy, hogy épp nem kerestem, de 10 év keresésbe telt és 4 exet találtam is. Az ötödik már az Igazi :)
Mondhatod, hogy Ultimate No-Lifer sőt Anti-Lifer vagyok, de nekem ez vált be. Arról jelenleg még nincs tudomásom, hogy mások hogy működnek ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!